Hae ampumaurheilun akatemialeiritykseen Tanhuvaaran Urheiluopistolle
18.4.2017 klo 15:30
Timo Rautio
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Akatemialeiritys Tanhuvaara 2017-18 ampumaurheilu

Tanhuvaaran Urheiluopiston valmennuskeskus toteuttaa yhteistyössä Olympiakomitean ja Ampumaurheiluliiton kanssa 7.-9.-luokkalaisille suunnattua akatemialeiritystä. Leirityksen tavoitteena on urheilijana kasvaminen ja monipuolinen sekä laadukas harjoittelu. Leiritys antaa hyvän pohjan perusasteen suorittamisen jälkeen ponnistaa esimerkiksi urheilulukio -maailmaan!  

Lukuvuonna 2017-2018 toteutetaan lajiryhmittäin neljän leirin malli. Leiritys on tarkoitettu tavoitteellista urheilu-uraa suunnitteleville 7.-9. luokkalaisille nuorille. Ammunnan lajiryhmään voivat hakea myös 2. asteella opiskelevat. Leirityksen tavoitteena on tavoitteellisen urheilijanpolun rakentamistyön aloittaminen ja sen kokonaisvaltainen tukeminen.

Ammunnan lajiryhmä haku 1.5.2017 mennessä.

Täytä sähköinen halulomake lukuvuoden 2017-2018 leiritykseen tästä!

Ampumaurheilun akatemialeiritys 2017-18 Tanhuvaaran Urheiluopisto
Akatemialeiritys 2017-18 Tanhuvaara ampumaurheilu

Lisätietoa myös täältä.