Lajiparlamenttiin ja Grande Finaleen ilmoittautuminen

Suomen Ampumaurheiluliiton  lajiparlamentit ja Vuoden parhaiden ampumaurheilijoiden palkitsemistilaisuus Grande Finale järjestetään 27.10. – 29.10.2017 Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla. Tilaisuudessa vietetään myös eläkkeelle siirtyvän toiminnanjohtaja Risto Aarrekiven läksiäisiä ja toiminnanjohtajan vaihdosta.  Tiedossa hyvää ohjelmaa mm. iltapäivällä saamme innostua maailmanmestari Kalle Palanderista ja olympiavoittaja Toni Niemisestä. Herkkien Herrasmiesten 1,5h esitys ei jätä ketään kylmäksi. Tilaisuus kaikille avoin.

Granden juontajana herkistelee Elisa Sportin ja Ruutu Urheilun ilmiömäinen puhekone Toni Flink!!! Illan musiikkivieraana Vince Boncamper Band!!! Sporttisen tuulahduksen iltaan tuo kolmikertainen Fitness Suomen Mestari Oona Ylitolonen!!!

Ohjelma alkaa lauantaina klo 9.00. Katso tarkempi ohjelmarunko ko. linkistä
2017-Lajiparlamenttien-ja-Granden-ohjelmarunko-1

Paketit:

  • 115 €/hlö la-su (3h-huoneissa, sisältää lajiparlamentit ja kokoustilojen lisäksi seuraavat ruokailut: la tulokahvi, lounas, päiväkahvit ja Grande Finale sekä buffetillallinen ja su aamiainen)
  • 125 €/hlö la-su (2h-huoneissa, sisältää lajiparlamentit ja kokoustilojen lisäksi seuraavat ruokailut: la tulokahvi, lounas, päiväkahvit ja Grande Finale sekä buffetillallinen ja su aamiainen)
  • 160 €/hlö la-su (1h-huoneissa, sisältää lajiparlamentit ja kokoustilojen lisäksi seuraavat ruokailut: la tulokahvi, lounas, päiväkahvit ja Grande Finale sekä buffetillallinen ja su aamiainen)
  • 95 €/hlö lauantain kokopaketti (sisältää lajiparlamentit ja kokoustilojen lisäksi seuraavat ruokailut: aamukahvit, lounaan, päiväkahvin sekä Grande Finalen ja buffetillallisen, mutta EI majoitusta)
  • 60 €/hlö päiväpaketti (sisältää lajiparlamentit ja kokoustilat, aamukahvit, lounaan ja päiväkahvin, ei sisällä Grande Finalea ja illallista)
  • 40 €/hlö iltapaketti (sisältää vain Grande Finalen ja buffetillallisen, ei sisällä lajiparlamentteja eikä muita päivän tarjoiluja ja palveluja)
  •  130€/hlö la-su (1h- huoneessa majoitus, sis. Grande Finalen, buffetillallisen ja su-aamiaisen, Ei lajiparlamenttia ja lounasta, päiväkahvia)
  •  100€/hlö la-su(2h-huoneissa majoitus,sis. Grande Finalen, buffet illallisen ja su-aamiaisen,  Ei lajiparlamenttia ja la-lounasta eikä päiväkahvia)
  •  90€/hlö la-su (3h-huoneissa majoitus, sis. Grande Finalen, buffet illallisen ja su-aamiaisen, EI lajiparlamenttia ja la-lounasta eikä päiväkahvia)
  •  PE-LA majoitus ja lajiparlamentti, EI Grande Finalea (1hh – 125€/hlö, 2hh -95€/hlö)

Pukeutumiskoodi: Juhlapuku (smokki/tummapuku)

Ilmoittautumiset ovat SITOVIA ! Ilmoittautumiset 18.10. mennessä. Jos ilmoittautumista ei peruta kymmentä (10) päivää ennen  tapahtumaa (kirjallisesti/sähköpostilla), ilmoittautuminen laskutetaan kokonaisuudessaan.

Lajiparlamenttiin ja Grande Finaleen ilmoittautuminen 2017