Liikkuvan maalin avoin leiri

Suomen Ampumaurheiluliitto
Valmennus
Tapahtuman kuvaus

Liikkuvan maalin jaosto kutsuu elokuussa järjestettävälle leirille kaikki lajista kiinnostuneet nuoret ja vanhemmat liikkuvan maalin ampujat.

Liikkuvan maalin jaosto järjestään avoimen leirin elokuussa. (Kuvat: Anssi Mäkinen)

Leirillä on mahdollisuus päästä ampumaan 10m ja 50m (ilmakivääri ja pienoiskivääri) lajeja. Aikaisempaa kokemusta lajista ei vaadita. Oma ase on suotavaa olla ainakin toista lajia varten. Leirille osallistuakseen ei tarvitse olla SAL:n alaisen seuran jäsen. Kiinnostus ja hyvä asenne riittää!

Valmennuksesta vastaa maajoukkueen päävalmentaja Mika Kinisjärvi. Apuvalmentajana toimii nuorten tehoryhmän valmentaja ja nuorten maailmanmestari Aaro Vuorimaa.

Kinisjärvi on todella innoissaan tulevasta leiristä.

– Suuren kysynnän vuoksi, järjestämme leirin tällä kertaa Inkoossa, jossa on Suomen parhaimmat radat ja mahdollisuus harjoitella isommallakin porukalla. Toivotamme tervetulleeksi jokaisen liikkuvan maalin ammunnasta kiinnostuneen, taustalla tai kokemuksella ei ole väliä, Kinisjärvi kertoo.

Leirin valmentajina toimivat liikkuvan maalin päävalmentaja Mika Kinisjärvi ja tehoryhmän valmentaja Aaro Vuorimaa. (Kuva: Anssi Mäkinen)

– Viime syksyn leirillä suurin osa oli vasta aloittaneita ja iältään osallistujat olivat 13-20 vuotiaita. Moni heistä on jatkanut harrastustaan liikkuvan maalin parissa ja käynyt jo useammissa kilpailuissa. Tervetuloa kaikille, nähdään Inkoossa, kannustaa Kinisjärvi.

Rauman Seudun Urheiluampujien Jenni Seikkula osallistui viime syksynä liikkuvan maalin avoimelle leirille aloittaessaan lajin harrastusta.

– Leiri oli minun mielestäni ainakin tosi hyvä. Sain kysymyksiin vastauksen ja sain paljon neuvoja ammuntaan. SAL:n lajeissa hieman jännitti se laukausmäärä, että jaksanko ampua niin paljon, mutta hyvin se meni. Ilmapiiri oli tosi kiva ja kaikki otti hyvin vastaan, muistelee Seikkula.

Seikkula arvosti kovasti harjoittelua maajoukkueen urheilijoiden kanssa.

– Maajoukkuelaiset olivat mukavia ja heiltä sai hyviä neuvoja. Leirin jälkeen olen opetellu ampumaan eri asennosta ja se on tuntunut paremmalta. Leirin jälkeen ammunta on muuttunut määrällisesti ja laadullisesti. Suosittelisin leiriä kaikille niille ketkä ovat vähänkään kiinnostuneita liikkuvan maalin ampumisesta, Seikkula sanoo.

Jenni Seikkula antoi kehuja liikkuvan maalin avoimesta leiristä ja kannusti muitakin tulemaan mukaan (Kuva: Anssi Mäkinen)

Mitä: Liikkuvan maalin jaosto järjestää avoimen leirin kaikille lajista kiinnostuneille vanhoille ja nuorille. Leirillä on mahdollisuus päästä ampumaan 10m ja 50m (ilmakivääri ja pienoiskivääri) lajeja.

Missä: Inkoon ampumarata

Milloin 3.8.-4.8.2024

Kenelle: Kaikille lajista kiinnostuneille, jotka haluavat edistyä ampujana.

Miksi: Mahdollisuus harjoitella 10m ja 50m lajeja huippu valmennuksessa. Valmennuksesta vastaavat maajoukkueen päävalmentaja Mika Kinisjärvi ja apuvalmentajana nuorten Tehoryhmän valmentaja ja nuorten maailman mestari Aaro Vuorimaa

Hinta: 0 € sis. ratamaksun ja valmennuksen (ei sis. majoitusta)

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu tästä

Tiedustelut: Mika Kinisjärvi WA: 045 1568838 / sähköposti: kiniss.mika@gmail.com

03.08.2024 08:00 - 04.08.2024 17:00
Etelä-Suomi
Tapahtuman osoite Ampumaradantie, Inkoo
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAMAADJFkQFUMzVEUFIxU1dHNUVXMjZXNlgzS09BUzJGNS4u
0 € sis. ratamaksun ja valmennuksen (ei sis. majoitusta)