Arkistot

2021 Parikilpailun SM-kisajärjestäjähaku käynnissä

EM-kisaorganisaatio on järjestänyt Lohjalla tapahtuvien 2021 SM-kisojen aikatauluja. Tässä yhteydessä on todettu, ettei Lohjalla ole mahdollista aikataulun puitteissa järjestää ilmakiväärin ja ilmapistoolin parikilpailun SM-kisoja Y, Y20 ja Y50-sarjoissa.

Näin ollen kyseisille 2021 SM-kisoille on käynnissä halukkaiden kisajärjestäjien haku, ottaen huomioon aiemmin liiton sivuilla mainitut ajankohdat sekä rajoitukset.

Tietoa vuoden ilma-aseiden SM- ja AM-kilpailuista vuonna 2021:
https://www.ampumaurheiluliitto.fi/2020/02/12/ilma-aseiden-sm-ja-am-kilpailuista-2021/

Liikkuvassa maalissa ammutaan SM-kilpailuja myös vuonna 2021

Liikkuvan maalin kilpailukalenteri näyttää ensivuoden kohdalla tyhjää. Kilpailuja on kyllä haettu, mutta niitä ei saada SAL:n nettisivuille näkyviin.

SAL:n sääntöjen mukaan jos ennakkohakemuksia ei ole tullut 4-2 vuotta ennen kilpailuja niin jaoston tehtävä on hakea kilpailuille jäjestäjä. Nyt kun määräaikaan mennessä jätettyjä hakemuksia ei ole ollut jaosto on sopinut SM-kilpailut järjestettäväksi seuraavasti.

Putoavat taulut Kuopiossa 22.-24.1.2021
10 m liikkuva maali Ikäkausi Jurvassa 6.-7.2.2021
10 m liikkuva maali Y, N ja Nuoret EM-organisaatio Kisakallio 13.-14.2.2021

50 m ja 100 m Liikkuva maali Kuopiossa 14.-15.8.2021
50 m ja 100 m Liikkuva maali Y,N ja Nuoret (suunniteltu pidettäksi Sipoossa)

Lisäksi on JMS on hakenut putoavan taulun SM-kilpailua vuodelle 2022. (28.-30.1.2022)

 

 

 

 

Seurapaitapäivä tiistaina 29.9. – tule mukaan!

Jälleen on aika kaivaa kaapeista seurapaidat, -pipot ja muut seuravärein varustetut kamppeet! Tiistaina 29.9. juhlistetaan nimittäin #Seurasydän-kampanjan kohokohdaksi noussutta seurapaitapäivää, ja me kutsumme teidät kaikki mukaan näyttämään seurarakkauttanne.

Osallistuminen on helppoa!

✅ Kaiva kaapista rakkaan seuran paita ja pue se päälle tiistaina 29.9.
✅ Nappaa kuva itsestäsi
💚Postaa kuva someen tunnisteilla #seurapaitapäivä ja #seurasydän

Jaa siis seurapaitapäivän ja suomalaisen seuratoiminnan ilosanomaa somessa sydämesi kyllyydestä tiistaina 29.9.! Viime vuoden aikana seurapaitapäivää on vietetty niin kouluissa, kotona, toimistoilla kuin etätoimistoillakin – eli siis ihan tavallisen arjen keskellä.

Haasta siis ystävät, perhe, työyhteisö ja kaikki seurakaverit mukaan näyttämään, kuinka suuri, vahva ja moninainen #seurasydän suomalaisessa urheiluyhteisössä sykkii. Tule mukaan juhlistamaan seurapaitapäivää – juuri sellaisena kuin olet!

Seurapaitapäivän tunnelmaan pääset kätevästi mukaan somessa tunnisteilla #seurapaitapäivä ja #seurasydän.

#Seurasydän sykkii somessa 

Edellisen kerran maaliskuussa järjestetty Seurapaitapäivä kotona -teemapäivä keräsi valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aktiivisten seurojen, seuratoimijoiden ja harrastajien ansiosta teemapäivä tavoitti Facebookin, Instagramin ja Twitterin kautta kahdessa päivässä lähes 7,5 miljoonaa henkilöä. Tänä syksynä meillä on erinomainen mahdollisuus peitota tämä tulos haastamalla kaikki seurojen nykyiset ja entiset jäsenet mukaan näyttämään seurasydäntä syyskuussa. Seurasydän-kampanjan viralliset tunnisteet sosiaalisessa mediassa ovat #seurasydän ja #seurapaitapäivä. 

Valmiit materiaalit – helppo hyödyntää

Kampanjamateriaaleista löytyy valmiina muun muassa animaatiovideo seurapaitapäivästä. Materiaalit voi ladata Seurasydän.fi -sivulta tai suoraan täältä.