Arkistot

Jari Rajala teki huikean paluun maailman cupiin compak sportingin Unkarin GP:ssä

Sporting-ampuja Jari Rajala teki viikonloppuna näyttävän paluun haulikkoammunnan pariin. SSG:n Rajala tähtäsi compak-sportingin maailman cupin osakilpailussa Unkarissa komeaan voittoon tuloksella 193. Kisaan osallistui reilut 150 kilpailijaa 17 eri maasta. Rajala paukutteli kahden päivän aikana hienosti 193. Unkarin Andras Szerdahelyi ja Venäjän Sergey Shornikov jäivät kolmen kiekon päähän.

– Kävin mittaamassa maailman kärjen tämän hetken tason, Jari Rajala nauraa.

Rajala kilpaili viimeksi vuonna 2015, jolloin hän oli maailman rankingissa neljäntenä.

Kaikki tulokset:  http://www.fitasc.com/uk/competition/results/778-compet

Mäntsälä GP kilpailun ilmoittautumisessa on ollut ongelma

MKMS järjestää Mäntsälä GP Trap ja Kaksoistrap kilpailun 6.-7.5.2017.

Kilpailun ilmoittautumisessa on ollut ongelma. Mikäli olet ilmoittautunut kilpailuun MKMS:n kotisivujen lomakkeen kautta ennen 22.4.2017, niin ilmoittautuminen on harmillisesti hävinnyt bittiavaruuteen. Käy siis pikaisesti ilmoittautumassa uudelleen oheisesta linkistä.

 

Suomi ei päässyt Euroopan nuorten liigan finaaliin

Suomen EYL-joukkue ryhmäkuvassa: Cristian Friman (vas.), Viivi Kemppi, Jenna Kuisma ja Riku Koskela. (Kuva: Jan-Henrik Nygård)

Suomen nuoret kivääriampujat eivät päässeet Euroopan nuorten liigan (EYL) karsintakilpailusta ensi syksynä järjestettävään finaaliin. Suomi sijoittui neljänneksi Ruotsin Öckerön karsintakisassa, kun kaksi parasta maata selvitti tiensä finaaliin.

(lisää…)

Hae nyt Puolustusvoimien Urheilukouluun!

Nyt voi hakea Puolustusvoimien Urheilukouluun. Haku koskee kesälajien urheilijoita ja talvilajeista hiihtolajien urheilijoita.

Haku Urheilukoulun IV/17 saapumiserään päättyy 1. kesäkuuta. Palvelus alkaa 16. lokakuuta Kaartin jääkärirykmentissä.

Aiheesta lisää tietoa oheisessa liitteessä: Haku kesälajit IV17

 

Ampumaurheiluseurat huomio – hyödynnetään unelmien liikuntapäivä 10. toukokuuta

Unelmien liikuntapäivän loppukiri alkaa!

 

Saammeko 100 000, 300 000 vai 500 000 ihmistä liikkeelle 10.5.? Sen ratkaisevat käsillä olevat viimeiset viikot ja meitä kaikkia tarvitaan, jotta mahdollisimman moni kuulee päivästä ja innostuu mukaan!

Kannusta omia toimijoitasi

Kannusta omien verkostojesi toimijoita kirjaamaan tapahtumia ja kutsumaan ihmisiä mukaan. Pistä sosiaalinen media laulamaan ja pyydä verkostojasi tekemään sama. Onko lähipiirissäsi julkisuudestakin tuttuja henkilöitä, jotka voisivat toimia Unelmien liikuntapäivän ”lähettiläinä” somessa ja innostaa seuraajiaan mukaan? Luonnollisesti myös kaikki mediakontaktit kannattaa hyödyntää ja vinkata vaikkapa oman paikkakunnan tai lajin jo ilmoitettuja tapahtumia, joita kannattaa nostaa esille myös omassa viestinnässä jo ennen 10.5.

Hyödynnä logot ja materiaalit

Tämän artikkelin lopussa on linkkejä materiaaleihin, joita voi käyttää päivän markkinoinnissa. Esimerkiksi julisteita on helppoa kiinnittää ilmoitustauluille ja niillä voi viestiä joko yleisesti Unelmien liikuntapäivästä tai mainostaa jo ilmoitettua tapahtumaa. Omaa kohderyhmää lähestyessäsi voit hyödyntää vaikkapa näitä infotekstejä kertoessasi päivästä unelmienliikuntapaiva.fi/info .

Huippupalkinnot arvotaan tapahtuneita ilmoittaneiden kesken

Vielä siis ehtii mukaan! Viimeisessä arvonnassa mukana ovat kaikki 10.5. mennessä tapahtumansa ilmoittaneet. Lisätietoa palkinnoista unelmienliikuntapaiva.fi/arvontapalkinnot.

Kaikki tavat liikkua ovat hyviä, samoin kaikki tavat viedä viestiä Unelmien liikuntapäivästä.

Kiitos että olet mukana tekemässä Suomen suurinta liikuntatapahtumaa, joka näkyy ja kuuluu isosti myös mediassa!

Tapahtumat ilmoitetaan täällä www.unelmien liikuntapäivä.fi

Logot ja julisteet voit ladata täällä

Ko. artikkeli löytyy olympiakomitean sivulta tästä linkistä.

Hae ampumaurheilun akatemialeiritykseen Tanhuvaaran Urheiluopistolle

Akatemialeiritys Tanhuvaara 2017-18 ampumaurheilu

Tanhuvaaran Urheiluopiston valmennuskeskus toteuttaa yhteistyössä Olympiakomitean ja Ampumaurheiluliiton kanssa 7.-9.-luokkalaisille suunnattua akatemialeiritystä. Leirityksen tavoitteena on urheilijana kasvaminen ja monipuolinen sekä laadukas harjoittelu. Leiritys antaa hyvän pohjan perusasteen suorittamisen jälkeen ponnistaa esimerkiksi urheilulukio -maailmaan!  

Lukuvuonna 2017-2018 toteutetaan lajiryhmittäin neljän leirin malli. Leiritys on tarkoitettu tavoitteellista urheilu-uraa suunnitteleville 7.-9. luokkalaisille nuorille. Ammunnan lajiryhmään voivat hakea myös 2. asteella opiskelevat. Leirityksen tavoitteena on tavoitteellisen urheilijanpolun rakentamistyön aloittaminen ja sen kokonaisvaltainen tukeminen.

Ammunnan lajiryhmä haku 1.5.2017 mennessä.

Täytä sähköinen halulomake lukuvuoden 2017-2018 leiritykseen tästä!

Ampumaurheilun akatemialeiritys 2017-18 Tanhuvaaran Urheiluopisto
Akatemialeiritys 2017-18 Tanhuvaara ampumaurheilu

Lisätietoa myös täältä.