Arkistot

Opiskelijoiden MM-kilpailut: Emmi Hyrkäs nyt 9:s, Lari Pesonen skeetin kärjessä ensimmäisen päivän jälkeen

Emmi Hyrkäs polviasennossa lauantaina Kuala Lumpurissa. (Kuvat: Timo McKeown)

Opiskelijoiden ampumaurheilun MM-kilpailut jatkuivat lauantaina Malesiassa kahdella suomalaislajilla. Emmi Hyrkäs sijoittui naisten 50m pienoiskiväärin 3×20 ls kilpailussa yhdeksänneksi, ja Lari Pesonen jakaa miesten skeetin kärkipaikan kahden muun urheilijan kanssa ensimmäisen päivän jälkeen. (lisää…)

Ampuma-asekouluttajakoulutus 19. toukokuuta Vantaalla

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen lupavalvontayksikkö järjestää ampuma-asekouluttajakoulutuksen lauantaina 19. toukokuuta klo 9-16 Vantaan pääpoliisiasemalla, osoitteessa Kielotie 21, 01300 Vantaa.

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen alueella toimivia ampuma-asekouluttajia varten. Osallistumismaksu (30 eur) on maksettava koulutukseen saapuessa poliisiaseman infossa käteisellä tai pankkikortilla. Kurssille otetaan enintään 40 osallistujaa.

Lisää tietoa aiheesta täällä.

Hae ampumaurheilun yläkouluakatemian leiritykseen Tanhuvaaran Urheiluopistolle

Tanhuvaaran Urheiluopiston valmennuskeskus toteuttaa yhteistyössä Olympiakomitean ja Ampumaurheiluliiton kanssa 7.-9.-luokkalaisille suunnattua yläkouluakatemian leiritystä. Leirityksen tavoitteena on urheilijana kasvaminen ja monipuolinen sekä laadukas harjoittelu. Leiritys antaa hyvän pohjan perusasteen suorittamisen jälkeen ponnistaa esimerkiksi urheilulukio -maailmaan!  

Lukuvuonna 2018-2019 toteutetaan lajiryhmittäin neljän leirin malli. Leiritys on tarkoitettu tavoitteellista urheilu-uraa suunnitteleville 7.-9. luokkalaisille nuorille. Ammunnan lajiryhmään voivat hakea myös 2. asteella opiskelevat. Leirityksen tavoitteena on tavoitteellisen urheilijanpolun rakentamistyön aloittaminen ja sen kokonaisvaltainen tukeminen.

Ja tiedoksi,!
Ampumaurheilun yläkoululeiritys alkaa myös Kisakallion Urheiluopistolla ensi syksynä!

Leirien ajankohdat, hakeminen, Kisakallion Urheiluopiston leiritykseen jne. tiedotetaan huhtikuun aikana. Ampumaurheiluliiton ja Kisakallion urheiluopiston tiedotteilla.  Tiedustelut:  Timo Rautio, Ampumaurheiluliitto.

Ammunnan lajiryhmä haku Tanhuvaaran urheiluopistolle 1.5.2018 mennessä.
Täytä sähköinen hakulomake tästä.

Ampumaurheilun akatemialeiritys 2018-19
Tanhuvaaran Urheiluopisto pdf  Tanhuvaara 2018

Lisätietoa myös Leppä.fi

Ilmoittaudu 3-tason valmentajakoulutukseen 31.5. mennessä

3-tason valmentajakoulutukseen ilmoittautuminen 31.5. mennessä

3-tason tavoite on suunnitella ja hallita valmennusta urheilijan uran näkökulmasta. Koulutus keskittyy kokonaisvaltaiseen valmentamiseen ja syventää 2-tasolla hankittua osaamista mm. psyykkisessä valmennuksessa, taitojen oppimisessa ja urheilulliseen elämäntapaan tukemisessa. Tavoite on ymmärtää lajin kansainväliset vaatimukset ja tarkastella valmennusta suuntana kv-tason kilpaileminen.

Koulutuksessa pohditaan tavoitteen asettelua useamman vuoden päähän ja suunnitellaan sopivia välitavoitteita. Koulutukseen voi osallistua valmentaja, joka on kiinnostunut tähtäämään kansallisen huipun tai kv-tason urheilijan valmennusosaamiseen.

Tarkkuuslajien 3-tason koulutus 2018-19

Yhteiset koulutusviikonloput
Elokuu 27.8.2018, yhteinen aloituswebinaari
Marraskuu 23.-25.11.2018, taitoseminaari, Kisakallio
Maaliskuu 22.-24.3.2019, yhteinen koulutusjakso, Kuortane
Marraskuu 9.11.2019, yhteinen loppuseminaari

Yhteisten koulutusviikonloppujen lisäksi koulutukseen kuuluu
lajikoulutusviikonloppuja ja lajin kehittämistehtäviä.

 

Hinta
sisältäen opetuksen ja ylläpidon lähijaksoilla on 1200€.

Ilmoittautumiset
Ilmoittautuminen 31.5. mennessä tästä linkistä.

Lisätietoja
Sanna Laine, sanna.laineilla@gmail.com
Timo Rautio,timo.rautio@ampumaurheiluliitto.fi

Koulutusesite (pdf)
Tarkkuuslajien 3 tason valmentajakoulutusesite 2018

 

Noora Antikainen kolmas Algarve GP:ssä

Noora Antikainen ja kolmas sija Algarve GP:ssä. (Kuva: Kari Kopra)

Orimattilan Seudun Urheiluampujien Noora Antikainen on sijoittunut kolmanneksi Algarve GP:n naisten trapissa. Kilpailu käytiin viikonvaihteessa Portugalissa vaativissa olosuhteissa. Välillä satoi rajusti, ja välillä tuuli puhalsi kovaa. (lisää…)