07.09.Etelä-Suomi
Puolustusministeri Antti Kaikkonen tutustui ampumaurheiluun

Puolustusministeri Antti Kaikkonen (kesk) tutustui ampumaurheiluun ja sen aktiivitoimijoihin maanantaina Helsingin Santahaminassa. ”On mukavaa, että järjestitte tällaisen tilaisuuden”, hän sanoi Ampumaurheiluliiton isännöimässä tapahtumassa.

[Lue lisää]
04.09.Etelä-Suomi
Ampumaurheiluliitto pettynyt päätökseen kieltää EU:n lyijyhaulit kosteikoilla

REACH-komiteassa hyväksyttiin torstaina lyijyhaulien käyttöä kosteikkoalueilla koskeva rajoitusehdotus. Ampumaurheiluliitto tuomitsee sen, ettei päätös lopulta perustunut tieteellisesti tutkituille faktoille ja oli Euroopan kemikaaliviraston esitystä tiukempi.

[Lue lisää]
15.07.Etelä-Suomi
Ampumaurheiluseura – Hae SAL kehittämisapurahaa 2020 uuteen projektiisi 31.7. mennessä!

Ampumaurheiluseuralla on monia tehtäviä. Mm. tarjota ampumaurheilutoimintaa paikkakunnalla sekä tarjota hyvää ammunnan opetusta ja ohjausta. Seurassa, jossa on laadukasta toimintaa, on jäsenien hyvä olla. Varmistaakseen laadukkaan toiminnan on paikallaan kehittää seurassa asioita. Onko ampumaurheiluseurassanne ajateltu kehittää jotain uutta? Uudella projektilla voidaan vaikkapa lähestyä uusia ryhmiä, tarjota ampumaurheiluun liittyvää toimintaa jopa ampumaseuran ulkopuolelle. Oleellista on, että […]

[Lue lisää]
Siirry selaamaan siluetin uutisarkistoa tästä.

Siluettijaoston kotisivut löytyvät vielä osoitteesta: http://www.imssu-fin.net/
Sivut tulevat siirtymään Ampumaurheiluliiton sivujen alle lähiaikoina.