ISSF:N VALMENTAJAKURSSI KUORTANEELLA
27.11.2003 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kuortaneen Urheiluopisto on ollut kansainvälisen ampumaurheilun valmennuksen kiintopisteenä tällä viikolla (21.-28.11.), kun siellä on järjestetty ISSF C-valmentaja kurssi, ensi kertaa Suomessa.

Kyseessä on siis ISSF:n valmentajakoulutusjärjestelmään (A, B, C) kuuluva C -kurssi. Kurssi on järjestyksessään kahdeksas.´Osallistujia kurssilla on 34 henkilöä 21 eri maasta. Lajiryhmät ovat kurssilla kivääri, pistooli, haulikko. Lajikouluttajina kurssilla toimivat  Kimmo Yli-Jaskari /kivääri, Zeljko Todorovic, DEN/pistooli, Evgeni Petrov, RUS/haulikko. Muut kouluttajat (ja ISSF:n edustajat): Unni Nicolaysen, NOR (varapj),Wolfgang Schreiber, GER, Bert Feustel, GER (psyykkinen valmennus), Harri Hakkarainen (ravinto), Tero Linja (voimaharjoittelu), Hannu Holappa (kestävyys). Suomesta kurssilla on osallistujina mukana Ari Lähdesmäki (kivääri) ja Jarmo Hokkanen (pistooli)

Seuraava ISSF:n valmentajakoulutus (A -kurssi) järjestetään myös Kuortaneella 16.-23.1.2004.