Petri Nummela kolmas Sydneyssä
2.3.2004 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Sydneyn Maailman Cup käynnistyi suomalaisittain haulikon osalta erinomaisesti, sillä Petri Nummela ampui trapissa hienosti itsensä pronssille.

 Petri Nummela sijoittui kolmanneksi trap-haulikon maailmancupissa tiistaina Sydneyssä. Hän ylti jopa uusimaan toisesta sijasta 139 osumallaan, mutta Italian Mola Massimiliano oli uusinnassa tarkempi. Kilvan voitti Turkin Tuzun Oguzhan ylivoimaisesti 144 osumallaan.

Hyvin ampui myös Tommi Andelin, joka putosi vasta uusinnan jälkeen finaalista. Hän sijoittui seitsemänneksi tuloksella 115. Andelin hankki Suomelle trappiin olympiapaikan omissa MM-kisoissamme vuonna 2002.

– Harjoitukset eivät sujuneet erityisen hyvin, mutta itse kilpailu lähti komeasti käyntiin kahdella täydellä 25 kiekon sarjalla. Finaalinkin aloitin hyvin, mutta sitten tein muutaman pummin, Nummela selvitti.

Tulokset, trap, miehet:

1) Tuzun Oguzhan Turkki 144 (120+24), 2) Mola Massimiliano Italia 139 uusinta 1 (116+23),

3) Petri Nummela 139 uusinta 0 (118+21)… 7) Tommi Andelin 115.

Ilmakivääri, miehet

28) Juha Hirvi 588.

Sydneyn Maailman Cupin tulokset löytyvät tästä klikkaamalla.

Kilpailuja voit myös seurata ISSF:n ”netti-tv:stä”, joka löytyy osoitteesta http://www.issf.tv/live.asp . Kannattaa kurkata! Sivujen lataaminen on hieman hidas, joten kärsivällisyyttä. Kuitenkin sieltä näkee finaalistien teot laukaus laukaukselta.