ISSF:N KANSAINVÄLINEN C-VALMENTAJATUTKINTO
19.5.2004 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

ISSF:n valmennusakatemia järjestää kansainvälisen C-valmentajatutkinnon 1.-7.11.2004 Bangkokissa Thaimaassa.

Kurssille ISSF valitsee vain 15 osanottajaa/laji (kivääri, pistooli ja haulikko). Kurssilaiset saavat kotitehtävän, joka tulee suorittaa ennen kurssin alkamista. Kotitehtävä tehdään omasta valitusta lajista ja aihe lähetetään kurssilaisille kurssille hyväksymisen jälkeen. Kurssi edellyttää hyvää englannin kielen taitoa ja valmennuksen perustietoutta (yleiset osat sekä lajikohtaista tietoutta).

Tutkinnon hinta on 1.250 USD/hlö sisältäen majoituksen 2-h huoneessa, täysihoidon, kurssimateriaalin ja opetuksen. Lennot eivät kuulu hintaan.

Mikäli olet kiinnostunut kurssista, ota yhteys SAL:iin niin pian kuin mahdollista, sillä ilmoittautumiset on lähetettävä SAL:sta viimeistään 3.6. 2004 ISSF:lle.

ISSF lähettää tiedon kurssille hyväksytyistä osanottajista sekä kotitehtävän aiheen ja ohjeet kesäkuun puolessa välissä.

Osallistumismaksu tulee suorittaa viimeistään 10.7.2004.

Lähetä vapaamuotoinen englannin kielinen hakemuksesi SAL:iin viimeistään 3.6.2004 mennessä. Hakemuksessa tulee ilmetä osallistujan nimi henkilötietoineen, lyhyt luonnehdinta koulutuksesta sekä lyhyt selvitys tämän hetkisestä valmennuksellisesta urasta ja kursseista, joita hakija on suorittanut.

ra