SALLILAISIA ERÄ-MESSUILLA
3.6.2004 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Perinteiset Erä-messut alkoivat torstaina 3.6 ja päättyvät 6.6. Sallilaista ampumaurheilutoimintaa messuilla edustavat RASSI eli Riihimäenampumaseura, jonka "vuokralaisena" samalla tontilla on myös kattojärjestö SAL.

Riihimäkeläiset ovat olleet messuilla jo perinteisesti mukana ja he järjestävät ”kovapanosammunnat” eli asekokeilut jne. ruutiradallaan. Messuosastolla ammutaan Nopteleilla ja kisataan Sakon hienosta kivääristä.

SAL on markkinoimassa nyt ”omalla” osastollaan koko lajia uusien esitteiden ja haulikkosimulaattorin avulla. Osastolta voi myös hankkia kesä uutuudet ilma-asetauluiksi: aiheina tauluissa löytyy mm. sakkilauta, bingokortti, täytekakku ja monia muita hauskoja tauluja. SAL:n osasto löytyy B-hallista, hyvän yhteistyökumppanimme Sakon ison alueen  vierästä.

Kannattaa poiketa messuilla

 

ra