PISTOOLIJAOSTO TIEDOTTAA
21.6.2004 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Pistoolijaosto tiedottaa ranking-kilpailuista: 

Ranking-kilpailujen 2003 palkinnot 
Pistoolijaosto on päättänyt jakaa patruunapalkinnot Jyväskylän SM-kisojen yhteydessä 6.-8.8.2004, hieman myöhässä valitettavasti. 
Aikuiset: Aikuisten voittajat, ykkössijat, saavat 2000 patruunaa ja kunniakirjan, ja sijat 2.-3. saavat vain kunniakirjan. Kunniakirjat jaettiin palkituille Hyvinkään Parlamentissa viime syksynä ranking-kisojen päätyttyä. Mikäli et ollut paikalla, etkä ole saanut postissa omaa kunniakirjaasi kerro siitä Sirpa Papinaholle sirpa.papinaho@phnet.fi 
Kentällä on liikkunut huhua, että Urheiluampujassa olisi aikanaan tiedotettu aikuisten sarjoissa myös 2. ja 3.sijan saavan patruunoita, mutta se huhu on väärä. Jaosto on tehnyt palkintopäätöksen kokouksessaan 3/2003. Urheiluampujassa 5/2003 sivulla 42/Pistoolijaosto ranking-kisatuloksissa mainitaan suluissa sana ”palkittavat”, mikä saattanee erheellisesti antaa väärän kuvan, että kaikki palkittavat saisivat patruunoita takavuosien tapaan, vaikka missään ko. ilmoituksessa ei mainita palkinnon laatua, ei patruunoita eikä kunniakirjoja. Pahoittelen jaoston epätäsmällistä tiedottamista.
Nuoret: Nuorten rankingissa 1.sija 1000 patruunaa, 2. ja 3.sijat 500 patruunaa sekä kunniakirjat.

Kesän 2004 ranking-kilpailuista/ Joensuun Karelia Match
Jaosto on saanut palautetta joiltakin ampujilta, miksi Joensuun Karelia Match oli yhtäkkiä otettu mukaan ranking-kisaksi, kun sitä ei ollut mukana siinä listassa mikä julkaistiin viime Urheiluampujassa 2/2004 s. 53. Muutoksesta/lisäyksestä ei ollut kulkenut tietoa kaikille ampujille, vaikkakin siitä OLI heti tiedote SAL:n sivuilla sähkeissä.
Kun jaosto päätti kesän 2004 ranking-kisat kokouksessaan 1/2004 Hämeenlinnan ilma-asekisojen yhteydessä 6.3.2004, ei vielä ollut tiedossa, että Joensuun Karelia Match tulisi olemaan PM-näyttökilpailu. Oli tiedossa vain PM-näytöistä Mikkelin Matin kisat sekä Haminan Putte Toikan kisat. Sain tiedon näyttökisa-arvosta vasta 29.4. kilpailuvaliokunnan kokouksessa. Koska kyseessä oli sentään PM-näyttökilpailu, jonne moni ampuja varmasti menisi, joten PM-näyttöarvoisen kilpailun tulisi ilman muuta olla myös ranking-kilpailu ja niin jaosto teki nopean päätöksen ottaa myös Karelia Match mukaan ranking-kisalistalle.

 

Tiedoksi:
JAOSTO TIEDOTTAA MUUTOKSISTA SAL:N NETTISIVUILLA, JOTEN SEURATKAA SIVUN SÄHKEOTSIKOITA TARKKAAN!
Tämän lisäksi jaosto tiedottaa myös Urheiluampujassa, mutta nopeiden muutosten tiedottamiseen lehti on liian harvakseltaan ilmestyvä tiedotuskanava, joten seuratkaa SAL:n nettisivuja.

Sirpa Papinaho
Sihteeri
Pistoolijaosto