PETRI NUMMELA AMPUI LÄHES TÄYDELLISESTI
14.8.2004 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Suomen Petri Nummela ampui ensimmäisen päivän 75 kiekosta erinomaisesti 73!

Petrin Nummelan suoritus Ateenan avauksessa on ollut aivan loistava. Vain kaksi pummia tuulisessa kelissä o erinomainen tulos, sillä tähän mennessä ei vielä kukaan ole pystynyt täysiin pisteisiin. Sillä kaikki kaksi edellistäkin sarjaa puhtaasti ampuneet ovat tehneet pummeja. Nummelan ensimmäinen sarja oli täydet 25, sitten toisen sarjan viimeinen kiekko karkasi ja tulos 24. Kolmas sarja meni myös upeasti. Sitten 18. kiekko livahti, mutta loput osuivatkin aivan upeasti ja tulos 24.Petri Nummelan ensimmäisen päivän tulos oli siis 73 ja sijoittunee todennäköisesti jaetulle 6. sijalle.

– Olen saanut rauhassa tutustua rataan ja kun sain harjoituksissa muutamia hyviä sarjoja ja itsevarmuus kasvoi. Tuli semmoinen tuntu, että kyllä minä osaan ampua, sen kun annat mennä vaan.  Keväällä vielä pöllysi hiekka ja oli kova tuuli, niin esikisassa ei tahtonut tulla toimeen oikein ilman laseja. Nyt aijai, aijai, on niin mahtava ampua, ku aurinkopaistaa ja ruoho on vihreää, vastaili Nummela toimittajille. – Tuuli on hentoa, eikä se haittaa kiekon lentoa. Huomenna lähdetään kiekko kerrallaan ja sitten kun on 50 kiekkoa ammuttu, niin katsotaan, mihin on päästy, virnuili tyytyväinen trapampuja Nummela.

Petri Nummela lähtee 4. sijalta kiekon päässä piikkipaikalta huomiseen. edellä ovat vain Italian Pelliello (74) ja Venäjän Alipov (74). Samassa tuloksessa (73) on USA:n Ericson komantena sitten Petrin jäljessä 73 on ampunut myös 4!

Kisa jatkuu siis huomenna yhdeksän pintaan.

ra