MOPSI VEROMAA JA MIKKO MÄKITALO 2-TRAPIN SUOMEN MESTARIT
15.8.2004 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Viikonloppuna kisattiin muuallakin kuin Ateenassa. Orimattilassa ammuttin 2-trapin Suomen mestaruuksista.

2-trapin SM-kisat ammuttiin Orimattilassa. Lauantaina kisoja häiritsi melkoinen sade ja tuulen tuiverrus. Naisten sarja ja ikäkausisarjat ammuttiin lauantaina ja yleinen sarja Sunnuntaina, jolloin ilmakin oli jo suotuisampi.

Naisten sarjan Suomen mestariksi ranakassa kelissä ampui SSG:n Mopsi Veromaa tuloksella 110. Seuraavat sijat menivätkin Orimaattilaan: hopeaa vei Satu Mäkelä-Nummela(106) ja pronssia Noora Antikainen (103).

Y-sarjan mestaruuteen ampui SaSA:n Mikko Mäkitalo, joka palkittiin myös kisojen parhaasta suorituksesta. Mikon sarjat olivat 49+43+41 ja finaalissa 44, lopputulos (133+44) 177. Hopea OSUn Jussi Anttoselle(126+41) ja pronssi Joonaksen veli, Sauli Olkkoselle LAS:sta. Sekä naisten että yleisen sarjan joukkuemestaruudet jäivät järjestävälle seuralle OSU:lle.

Y 17 mestaruus matkasi SSG:n Jesse Kinnuselle ja Y 20 sarjaa hallitsi OSUn Arto Peltola. Y50 sarja oli puolestaan LAS:n Heikki Siivosen heiniä, Y60 mestaruuden otti sitten KP-V:N Kalevi Juoperi. Y 70 sarjaa hallisti puolestaan P-HA:n Aulis Mäkinen.

Lisää tuloksia tulossivuilta.

– ra –