MAARIT LAUKOI 67 JA JÄI KIEKON FINAALISTA
19.8.2004 klo 12:00

Yksi menestyksekkäimmistä ampujistamme Maarit Lepomäki on päässyt nyt tositoimiin.

Kun ensimmäistä sarjaa on päästy puoleenväliin eli ammuttu 14 kiekkoa, niin Maarit oli paukutellut 13 kiekkoa säpäleiksi. Ja nyt kun 23 kiekkoa saatiin ammuttua, oli Maarit murskannut 21 kiekkoa. Ohilaukaukset  tulivat 4 ja 5 pallilta. Ja nyt kun koko ensimmäinen sarja on saatu kokonaan ammuttua on Maaritin tulos 23. Kiekon päässä on kuusi naista ja kisaa puhtaalla ammunnalla johtava Azerbaitsanin Zemfira Meftakhetdinova!

Sää Ateenassa on selkeä ja lämmin. Finaaliin mennessä lämpö noussee reilusti yli 30 asteen. Nyt Ateenan lämpötila on jo +32 astetta.

Toisessa sarjassa, kun  Maarit on ampunut 21 , on hänellä 18 osumaa. Tosin kukaan ei ole enää puhtaalla pelillä ja ne jotka ovat olleet Maaritin edellä ovat myös pummailleet 2-3 kiekkoa. Ja nyt kun toinen sarja on saatu loppuun, tuli Maaritin tulokseksi 22 ja hän on noussut yhden pykälän ja on nyt seitsemäntenä ennen viimeistä sarjaa, joka ammutaan klo 13.

Andrea Stranovska           SVK  45

Kolmanteen sarjaan Maarit laukoi 22 ja lopputulokseksi tuli 67 ja sillä ei päästä valitettvasti finaaliin. Lepomäen ryhmässä ampuneella Zemfira Meftakhetdinova oli viimeinen sarja todella tukala ja hän teki 3 pummia, kun taas Unkarin Igaly laukoi täydet 25 ja lähtenee finaaliin piikkipaikalta.

Finaaliin mentiin tuloksella 68. Maaritin sijoitus on jaettu 9. Sijoitus on tällä hetkellä paras suomalaissijoitus, joka tosin on laiha lohtu mitalitavoitteelle!