Hopeamitalistilla riitti tv- ja lehtihaastatteluja
26.8.2004 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Illalla televisio-ja lehtihaastatteluja, aamulla televisio-ja lehtihaastatteluja, välillä nopea lounas ja taas haastatteluja… Siitä se lähtee julkimoelämä.

Markon kotiinpalu aloitti melkoisen mylläkän miehen elämässä. Lentokentällä sisääntuloaula täyttyi hyvissä ajoin runsaslukuisesti ampumaurheilun ystävistä. Markoa jouduttiin odottamaan melkoinen tovi, sillä kone saapui n. puolisen tuntia myöhässä, mutta sitten kun sankari saapui ilo puhkesi ylimmilleen. Olympiakomitean ja Ampumaurheiluliiton virallisten onnittelutoivotusten ja kukkasten jälkeen saivat vuoronsa tv:t ja muut mediat ja tottakai Markon ja ampumaurheilun  ystävät.

Ensimmäisessä TV-haastattelussa joutui toimittaja Arto Ojaniemi toistelemaan kysymykset Markolle, kun hallin täyttivät rytmikkäät Marko, Marko-huudot. Kun median toiveet oli saatu tyydytetyksi, alkoi ystävien onnittelut ja nimikirjoitusten kirjoittaminen…

Torstai valkeni sateisena, mutta se ei Kemppaisen vauhtia hidastanut. Ensin aamulla Ylen ja MTV3:n aamutv:t, sitten nopea piipahdus SAL:n toimistolla kakkukahvilla, Iltalehden haastattelu, yhteistyökumppanin tarjoama lounas ja jälleen tv-haastattelu. Sitten jälleen lehtihaastatteluun. Siinä välissä sovittiin esiintyminen Uutisvuotoon perjantaille (3.9.) ja paljon muuta.

Kaupungin keskustasta hopeamitalisti kuskattiin alkuillasta hetkeksi kummisedän luokse, jossa oli hetki aikaa huokaista, sillä edessä oli pian lento Kajaaniin, jossa kolmatta bussilastillista suomussalmelaisia kunnanisien johdolla on vastaanottamassa paikkakunnan omaa sankaria.

Huomenna perjantaina klo 17 alkaa sitten liikuntahallissa Kansalaisjuhla Markon kunniaksi. Ruokaa on varattu kuulemma ainakin tuhannelle hengelle!!!

Eikä siinä kaikki, rumba jatkuu ensi viikolla jälleen Helsingissä, ensin 30.8. kun lopputkin o-joukkueesta sapuvat lentoasemalle ja sittenhän on keskiviikkona 1.9. klo 14 alkaen SAL:n järjestämät mitalikahvit SLU:n talossa.

Semmoista se on julkisuuden valokeilassa.Joku on sanonut, että kun pääsee sanaristikkoon niin silloin on vasta julkimo, no  Marko oli päässyt jo! Niin ja  naisten lehdetkin toivoivat haastatteluja! Onneksi Olkoon Marko!!!!

ra