AMPUMAKOULUISSA VÄEN TUNGOS
9.9.2004 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Seurakohtaamiset on parhaillan menossa ja nyt on kohdattu Keski-Suomen, itä-Suomen ja Kaakkois-Suomen alueiden seuroja.

Seurakohtaamisissa käydään läpi ampumaurheilun tulevaisuuden suuntaviivoja, keskustellaan seurojen esille nostamista asioista ja rohkaistaan seuroja avaamaan ”kauppansa ovet” uusille halukkaille, joita nyt on tulossa todella paljon.

Seurojen kertomien viestien mukaan ampumakoululuihin on tulossa todella kokoajan todella paljon uusia tulijoita. Halukkaille on jouduttu perustamaan uusia ryhmiä, sillä alunperin suunnitelleet ampumakouluryhmät ovat täyttyneet nopeasti ja mukaan jonottajatkin haluataan ottaa mukaan.

Nyt kannattaakin todella hyödyntää buumi ja avata ovet niin kauan kuin kysyntää riittää. Yritysmaailma on myös löytämässä myös ampumaurheilun, sillä yritysryhmiä on esim. Sipoossa ja Jyväskylässä päivittäin.

Hyvä niin tsemppiä ja tavataan seurakohtaamisissa Helsingissä 9.9., Oulussa 11.9. klo 12, Rovaniemellä 12.9. klo 12, Hämeenlinnassa 14.9. klo 18.30, Huittisissa 15.9. klo 18.30 ja Kuortaneella 16.9. klo 18.30!

 

kuvat viikontilaisuuksista

– ra –