RUOTSIN KUNINGATAR VIERAILI KISAKYLÄSSÄ JA KESKUSTELI MYÖS SUOMALAISURHEILIJOIDEN KANSSA
20.9.2004 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Paralympialaisten kisakylässä on VIP-vilskettä. Oma kulttuuriministerimme Tanja Karpelan lisäksi kisakylässä on vierailut mm. Ruotsin kuningatar Silvia.

Paralympilaiset ovat alkaneet  ja suomalaisampujat avasivat kisaurakkansa. Sirkka-Liisa Collin oli 10. tuloksella 381. Tulos jaa neljä pistettä Sirkka-Liisan ennatyksestä ja kauden parhaasta. Toisaalta Sirkka-Liisa oli tyytyväinen, mutta finaaliinkiin olisi ollut mahdollisuudet ilman kahta kahdeksikkoa…

Seppo Jolkkoselta sujui ilmapistooli hyvin sijoittuen yhdeksänneksi. Han teki kansainvälisten kisojen ennätyksensä ja paransi kauden parastaan peräti 5 pistetta! Hyvä Seppo!

Seppo Jolkkonen oli luonnollisesti tyytyvainen tulokseensa ja odottaa innolla urheilupistoolikisaa.

Ruotsin kuningatar Silvia kavi kisakylässä tervehtimassa Ruotsin joukkuetta, mutta pysähtyi keskustelemaan myos suomalaisten urheilijoiden kanssa.

Sirkka-Liisa Collin oli tavannut Silvian vuosia sitten kilpaillessaan Ruotsissa pyoratuolitanssikisoissa, joita kuningatar oli seurannut tiiviisti. ”Det var roligt!” muisteli Silvia tanssikisoja. Kuningatar kävi myos ampumaradalla ja onnitteli Sirkka-Liisaa ja Ruotsin Lotta Halsingeria tasaväkisestä kilpailusta, he jakoivat kymmenennen sijan.

Maanantaina ampumaradalla ovat tositoimissa R5 ilmakiväärissä (SH 2) naisissa Minna Leinonen ja miesten puolella Kalevi Kaipainen.