HYVIÄ OHJELMIA LAJIPARLAMENTISSA JA GRANDE FINALESSA
1.11.2004 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Tulevan viikonlopun 6.-7.11. Lajiparlamentissa ja Grande Finalessa on paljon hyviä ohjelmia. Nyt kannattaa tulla mukaan Hyvinkäälle.

Lauanatain aamun aloittavat klo 9.30 puheenjohtaja Alpo Vehanen ja toiminnanjohtaja Risto Aarrekivi luotaamalla ajatukset  SAL:n uuden strategian ja uuden seuratoimintaidean syvyyksiin. Siinä on jokaiselle toimijalle tärkeää kuultavaa…

Lounaan jälkeen alkavat lajien parlamentit, mutta myös yhteinen viestinnän osuus, joka on tarkoitettu seuratoimijoille, seuran viestinnästä vastaaville jne. Osion vetää armoiettu esiintyjä ja median ammattilainen Pär Landor, joka ei jätä ketään kylmäksi mielipiteillään. Ja saama puolella ovat varmasti kuulijat!!!

Illan Garnde Finalessa on toki palkitsemisten lisäksi viihdettä: Televisiosta tuttu, Itsevaltiaiden äänitaustoilla esiintyvä imitaattori Mika Ala-Panula tulee hauskuuttamaan meitä. Eikä ilta olisi mitään ilman silmänkääntöjä ja taikuutta.. Meitä viihdyttää magiikan puolen ammattilainen Tapio Salomaa. Kannattaa pyytää Tapiolta temppua esim. jossa hän voisi taikoa 20 euroisesta 50 euroisen, niin olisi ”illalla millä mällätä”.

Jos mielitte mukaan kyselyt ja ilmoittautumiset ehdottomasti välittömästi Maila Pynnöselle09- 3481 2481 tai Pirjo Manniselle 09-3481 2452, sillä paikkoja on rajoitetusti jäljellä…