TEEMU SELÄNTEELLÄ AINESTA AMPUMAURHEILIJAKSI
7.6.2005 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Seuroista saatujen tietojen mukaan tämän vuoden Ampumaurheiluviikon tapahtumat olivat menestys.

Toistamiseen järjestetty Ampumaurheiluviikko keräsi seuroihin viime vuotista enemmän väkeä. Tapahtumissa oli ns. avoimen ovien päiviä, lajiesittelyjä, leikkimielisiä kilpailuja ja jopa pienoistykin SM-kisatkin.

Eniten keräsi jälleen Vaasan tapahtuma, jossa väkimäärä oli yli kolmen sadan.

Muutamat seurat olivat mukana isommissa tapahtumissa kuten esim. Porkkalan Ampujat Kirkkonummi-päivässä.

Porkkalan Ampujien pisteessä kävi taitojaan kokeilemassa yksi kirkkaimmista NHL-tähdistämme – Teemu Selänne. Hyvin näytti Noptel ja pistooli pysyvän vakaana jääkiekkotaiturin kädessä. Kun Teemu saa tarpeekseen NHL-otteluista voisi hän vaikka aloittaa ampumaurheilun, sen verran hyvin homma luonnisti, kertovat luotettavat lähteet…

 

ra