JUHA PELTONEN KUUDES MAAILMAN CUPISSA
9.6.2005 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Juha Peltonen antoi oivan käytön nousujohteisesta kunnostaan ampumalla Münchenissä kiväärin (50m) makuun Maailman Cupissa kuudenneksi.

Juha Peltonen antoi oivan käytön nousujohteisesta kunnostaan ampumalla Münchenissä kiväärin (50m) makuun Maailman Cupissa kuudenneksi. Juha Hirvi on saamassa hyvää tukea rinnalleen Juha Peltosesta, joka alkaa lunastaa paikkansa kiväärin maailman huippujen kärkijoukossa. Münchenin kiväärin Maailman Cupissa Peltonen paukutti tähänastisista maittavimman saavutuksensa sijoittumalla kisassa hienosti kuudenneksi.

Peltonen ampui peruskilpailun tulokseksi 595. Samaan tulokseen oli päässyt Peltosen lisäksi 3 muuta ampujaa. Piikkipaikalta peruskilpailun jälkeen lähti 2 pisteen johtoasemassa Itävallan Mario Knögler (597) ja toisena Valko-Venäjän Sergei Martynov (596).

Peltosen kanssa samassa pistemäärässä oli sellaisia tekijänimiä kuin norjalaiset Harald Stenvag ja Espen Berg-Knutsen sekä  Kiinan Hui Tian.

Kilpailun voitti kakkospaikalta lähtenyt Valko-Venäjän Sergei Martynov tuloksella (596 + 104,5) 700,5. Knögler joutui taipumaan 0,4 pistettä, tulos (597+ 103,1) 700,1. Kolmas oli seitsemänneltä sijalta hienosti mitaleille noussut USA:n Thomas Tamas (698,9), joka ampui finaalin parhaimman tuloksen 104,9. Peltosen tulos 679,3 (595+102,3)

Katso tarkemmat tulokset http://www.issf-shooting.org/update/calendar.asp?mode=resultspdf&folder=518&title=ISSF_World_Cup_Munich_in_rifle_and_pistol_-_Munich__,_GER

ra