PENTTI GRÖHN HERRA JA HIDALGO 10-GOLFISSA
1.8.2005 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Ampujien tämän vuotinen 10-golf pelattiin Kotkassa. Mukana oli kolmisenkymmentä ampumaurheilun harrastajaa, ystävää ja tukijaa.

Vuoden 2005 Kymppigolf pelattiin Kosti Kurosen suunnittelemalla haastavalla Mussalon kentällä. Väylät ja greenit olivat loistokunnossa ja kun ilmakin suosi, oli pelaaminen nautinnollista. Kymen Golf ja Jaakko Paavola Hirven Juhan kanssa hoiteli isännyyttä mallikkaasti. Iso kiitos järjestelyistä!

Pistebogi-kisana pelatun koko kisan herra ja hidalgo oli viime vuotiseen tapaan Pentti Gröhn (KG), jonka pistemäärä oli 40. Kakkoseksi kiri hienosti (hieman yllättäen) liiton viestintäpäällikkö Matti Erkkilä (ViG) 39 bogipisteellä. Kolmas oli myös kotikentällään pelannut Jukka Lehtoranta (KG) 36 pisteellä. Seuraavat sijat menivät Marin Sportin Jukka Pelkoselle( Peuranmaa Golf) , Markku Munneelle (HyG), Tapani Lyytiselle (VGC) ja Juha Hirvelle (KG).

Pisin drive-kilpailun korjasi kotiin Harri Marjala ja lähimmäs lippua-kisa meni enitisen päävalmentajamme Kimmo Yli-Jaskarin plakkariinn…

Kisaan mukaan oli myös uskaltautunut kaksi naistakin, Kaija Saramäki ja Pia Aarrekivi. Toivottavasti ensivuonna tulee lisää naisia, sillä  he piristivät kummasti ”totista miesporukkaa”…

Oheisesta linkistä tulokset  http://www.golf.fi/kg/tulos_kilpailut.php?id=8274
ja oivallinen juttu kuvineen löytyy KG:n sivuilta www.kymengolf.fi ja uutisarkisto. Kannattaa käydä vilkaisemassa!

Kiitos osallistujille ja kisan tukijoille! Onnittelut voittajille!

RA