LAJIPARLAMENTTI JA VUODEN PARHAIDEN PALKITSEMISTILAISUUS GRANDE FINALE 5.-6.11. VIERUMÄELLÄ
20.10.2005 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Ampumaurheilun perinteinen kaikkien lajijen parlamentti ja Vuoden 2005 parhaiden palkitsemistilaisuus järjestetään Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä. Luvassa on kunnon juhlat!

Ohjelma alkaa perintesesti yhteisellä osiolla, jossa käsitellään tärkeitä yhteisiä asioita ja linjauksia. Sen jälkeen lajit kokoontuvat omiin parlamentteihinsa ja illalla juhlitaan sitten vuoden 2005 ampumaurheilijaa sekä lajin parhaita viihtyisässä Country Club-ravintolassa. Perinteisten ohjelmien lisäksi järjestetään Seurojen Avaintoimijapäivät, jolle on luotu oma ohjelmansa. Siihen pääset tästä.  Lisäksi ohjelmassa on muutakin tärkeää ja hyödyllistä seurojen avaintoimijoille.

Sunnuntaina vedetään asioita yhteen ja kuullaan tilanne Vierumäen Ampumahallin tilanteesta.

Majoitus tapahtuu 1- ja 2hengen huoneissa joko hotellihuoneissa tai luxusmökeissä (2 hengen huoneissa), mökeissä on luxus varustelu, omat saunat oleskelutilat jne. Joten illan juhlien ja tanssien jälkeen niissä on mahdollista jatkaa ”parlamenttia”.

Nyt Vierumäellä järjestettävä parlamentti mahdollistaa vaikka koko perheen mukaan oton, sillä Vierumäellä on mahdollisuus moniinliikuntapalveluihin uimahallista, golfiin, sisäpalloiluihin, hierontoihin ja kuntotesteihin jne. saakka.  Näistä mahdollisuuksista ja hinnoista kerromme tällä sivulla vielä piakkoin. 

Illan musiikkiin pyrimme saada esiintymään suomipoppia ja tanssimusiikkia soittavan Aimo Pamauksen orkesterina Luodinkestävät Liivit. Vuoden parhaiden gaala tarjoaa muutakin viihteellistä ohjelmaa illallisen ja palkitsemisten lomassa. Kannatta jo nyt tarkistaa, että pyhä puku on kunnossa ! Luvassa on kunnon juhlat!

Hinnat parlamenttipaketista ovat seuraavat:

koko paketti 2h-huoneessa (mökki tai hotelli) 90 €/hlö,
sis. majoitus 2-h huoneessa, tervetulokahvin, parlamentin, buffetlounaan, päiväkahvin, Grande Finale gaalaillallisen ohjelmineen ja seuraavan päivän aamiaisen.

koko paketti 1h-huoneessa (rajoitetusti paikkoja)  maksaa 115 €/hlö 
sis. majoitus 1-h huoneessa, tervetulokahvin, parlamentin, buffetlounaan, päiväkahvin, Grande Finale gaalaillallisen ohjelmineen  ja seuraavan päivän aamiaisen.  

parlamenttipaketti ilman majoitusta 40 €/hlö sis. tervetulokahvin, parlamentin, buffetlounaan, päiväkahvin, Grande Finale gaalaillallisen ohjelmineen 

– ns. päiväpaketti 20 €/hlö
sis. tervetulokahvin, parlamentin, buffetlounaan ja päiväkahvin

Grande Finale-iltajuhla 20 €/hlö
sis. Grande Finale gaalaillallisen ohjelmineen

Tee varauksesi numeroon 09-3481 2481 tai maila.pynnonen@sal.slu.fi ja pirjo.manninen@sal.slu.fi

Ennakkomainos nähtävissä tästä

Tervetuloa!