31 HAKIJAA SAL:N VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTIPÄÄLLIKÖN TEHTÄVÄÄN
26.1.2006 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Liittomme viestintäpäällikön tehtävät kiinnostavat paljon. Osoituksena kiinnostuksesta oli runsas hakijoiden joukko, yhteensä 31 hakijaa.

SAL:n tiedotuspäällikkö Matti Erkkilä on siirtymässä eläkkeelle tiedotuspäällikön tehtävästä. Erkkilä jatkaa kuitenkin UrheiluAmpuja-lehden ilmoistushankinnassa.

Maaliskuussa vapautuvaan paikkaan oli  suuri kiinnostus. Kaiken kaikkiaan hakijoita oli 31 henkilöä. Viestinnän  ja erityisesti urheiluviestinnän ammattilaisiakin joukosta löytyi monta. Hakijoiden joukossa oli myös usealla kokemusta ampumaurheilusta ja ammunnanharrastamisesta.

– Hienoa, että lajillamme on kiinnostusta ja miksei olisi, olemmehan kesälajien selkeä ykkönen. Ensi viikon aikana alkaa tapahtua. Tavoitteena on saada uusi henkilö töihin viimeistään huhtikuussa, kertoo toiminnanjohtaja Aarrekivi.

r