Helle hellii MM-kilpailussa
23.7.2006 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Helle hellii ampumaurheilun 49. kaikkien lajien MM-kilpailun avauspäivää Kroatian Zagrebissa. Virallisen tiedon mukaan Zagrebissa on 32 astetta lämmintä, mutta kisapaikalla tuntuu olevan enemmän.

Pistooli- ja kiväärilajien kilpailukeskus sijaitsee Zagrebin ulko- ja yläpuolella erittäin kapeassa solassa, jonka aurinko lämmittää tehokkaasti. Vrapcanski potok –radalla on tarjolla esimerkiksi ilma-aseampujille 100 paikkaa, 300 metrin ampujille 45 paikkaa ja 50 metrin ampujille 74 paikkaa. Jokaisessa kilpailussa on käytössä Sius-Ascor –sähköinen tulospalvelu.

Ilma-aseareenalla oli todella kuuma jo puoleen päivään mennessä, mikä vaikuttaa tulostasoon. Suomalaisampujista Kai Jahnsson laukoi 569, kun hän esimerkiksi SM-kilpailussa Turussa ampui peruskilpailussa 585.