Miehet jäivät finaalin ulkopuolelle trapissa
27.7.2006 klo 12:00

Suomen miehet jäivät trapin finaalista ampumaurheilun MM-kilpailussa Kroatian Zagrebissa torstaina 27. heinäkuuta. Ensimmäisen päivän jälkeen kärkitaistelussa mukana ollut Tommi Andelin menetti otteen finaalin päivän ensimmäisellä sarjalla, jossa häneltä jäi rikkomatta kolme kiekkoa. Andelin oli lopulta 56:s tuloksella 113 (24, 25, 23, 22, 19).

Janne Kirvesmäki rikkoi 109 (20, 21, 23, 22, 23) kiekkoa ja oli 87:s. Tuomas Miromäki oli 94:s tuloksella 108 (21, 24, 18, 22, 23).

Finaalissa ampuvat Venäjän Pavel Gurkin (peruskilpailun tulos 123), USA:n Bret Erickson (122 ), Giovanni Pellielo Italia (122) sekä uusinnalla paikkansa hankkineet Saksan Karsten Bindrich (121), Italian Erminio Frasca (121) ja Intian Manavjitsin Sandhu (121). Ensimmäisen kisapäivän jälkeen puhtaalla ammunnalla johtanut Irlannin Derek Burnett (121) pääsi uusintaan, mutta laukoi heti ensimmäisestä kiekosta ohi.

Miesten trapissa oli jaossa kolme edustuspaikkaa 2008 olympialaisiin Pekingiin. Maalleen paikan ampuivat Saksan Karsten Bindrich, Irlannin Derek Burnett sekä kahdeksanneksi sijoittunut Tshekin David Kostelecky (120 peruskilpailussa).