Myrsky myllersi haulikkoradan
29.7.2006 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Erittäin rankka ukkosmyrsky yllätti haulikkokilpailupaikan ampumaurheilun MM-kilpailussa Kroatian Zagrebissa lauantaina 29. heinäkuuta. Puolen tunnin rankan sateen ja raekuuron aikana koko haulikkoampumakeskus muuttui: vettä tulvi joka paikassa.

Myrsky nousi heti peruskilpailun jälkeen ennen uusintoja. Järjestäjät epäilivät ensin, pystyvätkö vetämään kilpailun loppuun asti, koska sähkön saaminen kilpailukeskukseen oli epävarmaa. Viimeisen tieto on, että uusinnat ja finaali pystytään ampumaan.

Toimittajien käytössä oleva teltta oli kuuron jälkeen märkä sisältäkin. Järjestäjät kuljettivat suomalaistoimittajat jatkamaan työskentelyään kivääri- ja pistooliampumaradalle, kun teltan sähkölaitteita ei enää uskallettu käynnistää.

mv