Ilma-aseiden SM-kilpailuun ilmoittauduttava viimeistään perjantaina 2.2.
1.2.2007 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Oulun Metsästys- ja Ampumaseuran järjestämään ilma-aseiden SM-kilpailuun on ilmoittauduttava viimeistään perjantaina 2. helmikuuta. Ilma-aseampujat kilpailevat Suomen mestaruuksista Oulun Raksilassa 2.-4. maaliskuuta.

– Kaikki SM-kilpailuun haluavat ilmoittautuvat kilpailuun kilpailukutsun mukaisesti 2.2.2007 mennessä. Ja siis maksavat myös osanottomaksun. Osanottomaksu palautetaan, mikäli kilpailijaa ei ole hyväksytty kilpailuun, todetaan OMAS:n nettisivuilla.

– SM-kilpailuun valitaan kuhunkin sarjaan edellisen vuoden kolme parasta ampujaa ja rankinglistan mukaisessa järjestyksessä ampujia ennalta ilmoitettu määrä. Mikäli kaikki kilpailuoikeuden saaneet eivät ilmoittaudu, täytetään kilpailupaikat rankinglistan mukaisessa järjestyksessä.

– SM-kilpailuun voi ja kannattaa ilmoittautua, vaikka ei olisi vielä edes ampunut karsintakilpailua, jos haluaa SM-kisaan. Osanotto-oikeuden SM-kilpailuun voi hankkia vielä aluemestaruuskilpailuissa, jotka pidetään 10.-11. helmikuuta, ja joukkueiden SM-kilpailussa, jotka pidetään 17.-18.2. Kankaanpäässä, sanoo Ampumaurheiluliiton kilpailuvaliokunnan puheenjohtaja Marko Leppä.

SM-kilpailun kilpailukutsun löydät täältä.

Tietoa ilma-aseiden SM-kilpailujen karsintajärjestelmästä löydät täältä.

Ilma-aseiden SM-karsintarankingin löydät täältä.