EVTEK:n opiskelijat tekevät ilmakivääriammunnan esittelyvideon
9.3.2007 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

EVTEK-ammattikorkeakoulun mediatekniikan insinööriopiskelijat tekevät opiskelutyönään ilmakivääriammunnan esittelyvideon. Videolla esiintyy Marjo Yli-Kiikka.

EVTEK-ammattikorkeakoulun mediatekniikan insinööriopiskelijat Satu Heikkonen, Juha-Matti Nieminen, Petri Partanen ja Antti Verkasalo tekevät opiskelutyönään esittelyvideon ilmakivääriammunnasta. Nelikkö kuvasi Marjo Yli-Kiikan ammuntaa ja varusteita Helsingin Maunulan ilma-aseradalla torstaina 8. maaliskuuta.

– Nyt näyttäisi siltä, että olemme saaneet tehtyä kuvaukset. Seuraavana on vuorossa editointi. Työn pitäisi valmistua toukokuuhun mennessä, Satu Heikkonen toteaa.

Opiskelijoiden työtä ohjaa Erkki Rämö. Lisäksi projektissa on mukana EVTEK:n opettajakunnasta Aarne Klemetti, joka tuntee ampumaurheilun muun muassa haulikkojaoston jäsenenä. Ampumaurheiluliitosta projektissa on ollut mukana viestintä- ja markkinointipäällikkö Matti Viitanen.

Lisätietoja: http://www.evtek.fi