Ilmoittaudu olympiapistoolin kotiratakilpailuun 8.5. mennessä
20.4.2007 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Pistoolijaosto järjestää olympiapistoolilla niin sanotun kotiratakilpailun. Kilpailu alkaa 10.5. ja päättyy 12.8. SM-kisoihin. Ilmoittautuminen kilpailuun tapahtuu 8.5. mennessä osoitteella: teemu.lahti@nettilinja.fi

Ilmoittautumisen jälkeen pistoolijaosto laatii ottelutaulukon ja aikataulun, jonka perusteella joukkueet kilpailevat toisiaan vastaan.

Olympiapistoolin kotiratakilpailun säännöt

Kilpailuaika: toukokuu – elokuu, päättyen SM-kisoihin. Pistoolijaoston vuosittain erikseen vahvistaman ajan puitteissa.

Joukkuejako: Mestaruussarja, Suomi-sarja, sekajoukkueiden mestaruussarja ja Suomi-sarja.

Mestaruussarja: 3 hlö:n tulos viikoittain ja ampujien edustettava samaa seuraa. Kilpailuun osallistuvien ampujien määrää ei ole rajoitettu.

Suomi-sarja: 3 hlö:n tulos viikoittain ja ampujien edustettava samaa seuraa. Kilpailuun osallistuvien ampujien määrää ei ole rajoitettu.

Sekajoukkueiden mestaruussarja ja Suomi –sarja: 2 hlö:n tulos. Etukäteen nimetyt kilpailijat ja kilpailijat voivat edustaa mitä tahansa Ampumaurheiluliiton alaista jäsenseuraa.

Kilpailu: Suoritetaan kotiratakilpailuna hyvää kilpailutapaa noudattaen. Kilpailussa käytetään SAL:n sääntöjä ja tulokset tulkkautetaan vähintään II luokan tuomarilla. Kilpailuun voidaan käyttää myös SAL:n alaisten seurojen järjestämien kilpailuiden tuloksia ja ulkomailla ammuttuja kilpailutuloksia.

Tasatulokset: Tasatulokset ratkaistaan laskemalla molempien puolikkaiden 4 sekunnin sarjat yhteen ja yhteenlaskettujen sarjojen summia vertaillen. Mikäli eroa ei synny, molemmille joukkueille annetaan tasapisteet (1 – 1) kilpailukierroksesta.

SM-kierros: SM-kilpailuiden tulos lasketaan kierrostulokseksi.

Osallistumismaksu: Mestaruussarja ja Suomi-sarja 45 euroa, sekajoukkueiden mestaruussarja ja Suomi-sarja 25 euroa.

Tulosten lähettäminen: Sähköpostilla kilpailukierroksen päättymisen jälkeen seuraavaan tiistaihin klo 20.00 mennessä osoitteeseen: teemu.lahti@nettilinja.fi.

Tulokset: Tulokset julkaistaan Ampumaurheiluliiton nettisivuilla viikoittain välittömästi tulosten valmistumisen jälkeen ja ne lähetetään sähköpostilla kilpailijoiden ilmoittamiin sähköpostiosoitteisiin.

Palkinnot: Pistoolijaosto hankkii parhaaksi katsomansa palkinnot budjetin asettamissa rajoissa.

Palkintojenjako: Vuosittain pistooliparlamentin yhteydessä.