Viivi Koivu ampui 592 pistettä pienoiskiväärin makuukilpailussa Australiassa
30.4.2007 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Viivi Koivu ampui pienoiskiväärin makuuasennon kilpailussa 592 pistettä ja sijoittui seitsemänneksi Australian Sydneyssä maanantaina 30. huhtikuuta. Marjo Yli-Kiikka laukoi 583 pistettä ja oli 27:s.

Maailmancupin yhteydessä käydyn epävirallisen kilpailun voitti USA:n Jamie Beyerle 597 pisteellä. Beyerlen tulos jää pisteen SE-tuloksesta 598, jonka ovat laukoneet Viivi Koivu ja Jenni Ranta. Beyerlen tulos on täsmälleen sama, jonka Marjo Yli-Kiikka ampui voittaessaan SM-kultaa viime elokuussa Kontiolahdella.

– Kisa meni ihan ok, vaikka alussa oli vaikeuksia. Tuuli pyöritteli jonkun verran koko kisan ajan. Ihan perussettiä, arvioi Viivi Koivu.

– Tämänpäiväisessä makuukisassa ei ole paljon kehumista. Kun ei osu, niin ei osu. Tuuli teki omat tepposensa ja rytmissäkin oli parantamisen varaa, kertoi Marjo Yli-Kiikka.

Viivi Koivu ja Marjo Yli-Kiikka kilpailevat seuraavan kerran kauden kolmannessa maailmancupissa Thaimaan Bangkokissa ensi sunnuntaina. Silloin on vuorossa ilmakiväärikilpailu. Suomen kolmas kilpailija on Hanna Pitkänen.

Pienoiskivääri, naiset, makuu, 60 ls: 1) Jamie Beyerle USA 597, 2) Chi Chan Kiina 596, 3) Renata Mauer-Rozanska Puola 594, …7) Viivi Koivu Suomi 592, …27) Marjo Yli-Kiikka 583.
Tulokset muisteli kiväärilajien päävalmentaja Pirjo Peltola, kun virallisia tuloksia ei ollut tarjolla.