Helsingin Kivikkoon ei rakenneta ampumarataa
30.5.2007 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Helsingin Kivikkoon ei rakenneta ampumarataa. Näin päätti Helsingin liikuntalautakunta kokouksessaan 29. toukokuuta.

– Helsingin kaupungin liikuntalautakunta päätti luopua Kivikkoon suunnitellun ampumaradan rakentamisesta. Vuonna 2001 hyväksytyn ampumaradan hankesuunnitelman jälkeen voimaan tulleet rakentamismääräykset, viranomaisohjeet sekä rakennuskustannusten yleinen nousu on johtanut siihen, että ampumaradan kustannusarvio on noussut niin paljon, ettei sen toteuttaminen Kivikkoon ole enää mahdollista, todetaan Helsingin kaupunkin nettisivuilla.

 

– Samalla lautakunta päätti, että pääkaupunkiseudun yhteisen ampumaradan selvitystyö käynnistetään välittömästi. Selvitystyö aikataulutetaan siten, että toteutus voi tapahtua vuonna 2009. Hankkeen toteutusta varten varataan 1,5 miljoonaa euroa.

Lisätietoja: http://www.hel.fi/wps/portal/Liikuntavirasto/?WCM_GLOBAL_CONTEXT=/fi/Liikuntavirasto/