Pistoolilajien SM-kilpailut KSA:n radalla
5.7.2007 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

25 ja 50 metrin pistoolilajien SM-kilpailut ammutaan pistooliampujille tutulla Keski-Suomen Ampujien radalla Jyväskylän ja Laukaan rajalla. Veteraanien ja nuorten kilpailuun 27.- 29.7. ilmoittautuminen on jo päättynyt tämän viikon keskiviikkona 4.7. Y- ja N-sarjojen kilpailu ammutaan elokuun puolella viikko Neste-rallin jälkeen 10. – 12.8. Tuohon kisaan ilmoittautuminen päättyy heinäkuun 18. päivä.

Kisasivuilta löytyvät kilpailukutsu, alustava aikataulu, ajo-ohje radalle ja radan osoite navigaattorin avulla suunnistaville. Kilpailujen aikataulut vahvistetaan ilmoitttautumisajan päättyessä sen hetkisen ilmoittautumistilanteen mukaan. Aikataulujen vahvistamisen jälkeen ei enää lisätä eriä, joten jälki-ilmoittautuneita otetaan vain vapaille paikoille 1,5 kertaisella osallistumismaksulla. Sääntöjen mukaan joukkueita ei voi jälki-ilmoittaa. Ikäkausisarjojen eräluettelot julkaistaan 9.7. ja Y- ja N-sarjojen eräluettelot 23.7.

Tähän mennessä ikäkausisarjoihin (nuoret ja veteraanisarjat) on kirjattu 300 suoritusta ja 54 joukkuetta. Y- ja N-sarjoissa ilmoittautuminen on vasta alkanut. Ilmoittautumisen voi tarkistaa kisasisivuilta, joilla julkaistaan ilmoittautuneet kilpailijat ja joukkueet. Sivujen päivitys tehdään kerran vuorokaudessa myöhään illalla. Viikolla 28 (9. – 13.7.) sivujen päivityksessä on tauko tulospalvelun viettäessä kesälomaa.

Ville Virtanen

Lisätietoja: http://www.veevee.info/pistoolism2007/