KilpaILO -seminaareja syys-lokakuussa
13.8.2007 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

KilpaILO-seminaareissa pohditaan lasten kilpaurheilua

Nuoren Suomen syyskuussa alkava KilpaILO-kampanja korostaa aikuisten vastuuta lasten kilpailemisen ilmapiiristä. Kampanjan aikana järjestettävissä seminaareissa pohditaan, miten kilpaurheilua harrastavaa lasta voisi parhaiten kannustaa.

Lasten kilpaurheilu nostattaa niin lasten kuin aikuisten tunteita. Mitä meidän aikuisten pitää tietää, jotta osaamme kannustaa lasta mahdollisimman hyvin? Lahdessa, Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä pidettävissä KilpaILO-seminaareissa aiheesta puhutaan asiantuntijoiden kanssa. Mukana keskustelemassa ovat Nuoren Suomen pääsihteeri Teemu Japisson, lastenpsykologi Tuovi Keränen ja valmentaja–urheilulääkäri Harri M. Hakkarainen.

Seminaari on maksuton seurojen valmentajille, ohjaajille ja muille toimijoille.

Tervetuloa!

Seminaariaikataulut ja ilmoittautumiset alla olevan linkin kautta!

Teksti: Nuori Suomi ry:n nettisivut

Lisätietoja: http://www.nuorisuomi.fi/kilpailoseminaari