Mikko Mäkitalo aloitti 48 kiekon sarjalla
3.9.2007 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Mikko Mäkitalo aloitti kaksoistrapin hienosti haulikkolajien MM-kilpailussa Kyproksen Nikosiassa maanantaina 3. syyskuuta. Salon Seudun Ampujia edustava 29-vuotias Mäkitalo paukutti rikki 48 kiekkoa 50:stä.

Mäkitalo ampui pummit kakkos- ja vitospaikalla. Kakkospaikalla hän pummasi 14. tuplakiekon ensimmäisen kiekon. Vitospaikalla hän pummasi 21. tuplakiekon toisen kiekon. Mäkitalo ampuu toisen sarjansa kello 11.25 ja kolmannen sarjansa kello 14.25 alkaen.

Kun ensimmäinen kierros on vielä kesken Mäkitalo on neljäntenä. Italian Claudio Franzoni ja Kiinan Binyuan Hu ampuivat ensimmäisen kierroksen pummitta. Yhdistyneiden Arabiemiraattien Saif Alshamsy pummasi kerran.

Tulokset päivittyvät osoitteessa www.issf.tv.

Haulikkolajien MM-kilpailu, Kypros, Nikosia, 3.-9.9.2007.

Kaksoistrap, miehet, 50/150 kiekkoa (1. kierros vielä kesken): 1) Claudio Franzoni Italia ja Binyuan Hu Kiina 50 kiekkoa, 3) Saif Alshamsy Yhdistyneet Arabiemiraatit 49, 4) Mikko Mäkitalo Suomi 48.

Lisätietoja: http://www.issf.tv