Mikko Mäkitalo ampui 45 kiekkoa toisella kierroksella
3.9.2007 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Mikko Mäkitalo ampui 45 kiekkoa kaksoistrapin toisella kierroksella haulikkolajien MM-kilpailussa Kyproksen Nikosiassa maanantaina 3. syyskuuta. Kun Salon Seudun Ampujia edustava 29-vuotias Mäkitalo paukutti rikki 48 kiekkoa ensimmäisellä, hänen tuloksensa kahden kierroksen jälkeen on 93 kiekkoa.

Mikko Mäkitalo ampui toisen kierroksen alkuun kolme pummia. Ensin hän pummasi toisen tuplakiekkonsa jälkimmäisen kiekon kolmospaikalla. Sitten hän ampui ykköspaikalla tuplapummin viidennellä tuplakiekollaan, kun Yhdistyneiden Arabiemiraattien juniori Mohammed Dhahi oli pitkään tahinut kiekkojen kanssa vitospaikalla. Sen jälkeen pummit tulivat vielä ykköspaikalla 15. tuplakiekon jälkimmäisellä kiekolla ja nelospaikalla 18. tuplakiekon jälkimmäisellä kiekolla.

Kun toinen kierros on vielä kesken, Mikko Mäkitalo on 15:s tuloksellaan 93 kiekkoa. Nyt finaaliraja on 95 kiekkoa.

Mäkitalon pitäisi aikataulun mukaan aloittaa kolmas sarjansa kello 14.25 B-radalla.

Lisätietoja: http://www.issf.tv