Mikko Mäkitalo viidentenä MM-kaksoistrapissa
3.9.2007 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Mikko Mäkitalo on jaetulla viidennellä sijalla kaksoistrapissa ensimmäisen kierroksen jälkeen haulikkolajien MM-kilpailussa Kyproksen Nikosiassa maanantaina 3. syyskuuta. Salon Seudun Ampujia edustava 29-vuotias Mäkitalo paukutti rikki 48 kiekkoa 50:stä.

Mikko Mäkitalo ampui pummit kakkos- ja vitospaikalla. Kakkospaikalla hän pummasi 14. tuplakiekon ensimmäisen kiekon. Vitospaikalla hän pummasi 21. tuplakiekon toisen kiekon. Mäkitalon piti aikataulun mukaan aloittaa toinen sarjansa kello 11.25, mutta sarja alkanee noin 12.15, kun kilpailu on venynyt A-radalla. Mäkitalon kolmas sarja on aikataulun mukaan kello 14.25 alkaen.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen MM-kaksoistrapin kärjessä ovat Italian Claudio Franzoni ja Kiinan Binyuan, jotka ampuivat ensimmäisen kierroksen pummitta. Yhdistyneiden Arabiemiraattien Saif Alshamsy ja Italian Daniele Di Spigno pummasivat kerran.

Kyproksen Nikosiassa on poikkeuksellisen kuuma. Säätietojen mukaan lämpöä on 38 astetta varjossa ja aurinko helottaa pilvettömällä taivaalla.

Kuuden parhaan ampujan finaali on aikataulun mukaan kello 16.30

Haulikkolajien MM-kilpailu, Kypros, Nikosia, 3.-9.9.2007.

Kaksoistrap, miehet, 50/150 kiekkoa:1) Claudio Franzoni Italia ja Binyuan Hu Kiina 50 kiekkoa, 3) Saif Alshamsy Yhdistyneet Arabiemiraatit ja Daniele Di Spigno Italia 49, 5) Mikko Mäkitalo Suomi, Nan Wang Kiina, Stefan Ommert Saksa, Joshua Richmond USA, Qiang Pan Kiina, Håkan Dahlby Ruotsi 48.