Marjut Heinonen aloittaa urakkansa kello 8
4.9.2007 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Marjut Heinonen aloittaa urakkansa naisten skeetissä aamun ensimmäisessä erässä kello 8 haulikkolajien MM-kilpailussa Kyproksen Nikosiassa keskiviikkona 5. syyskuuta. Naisten finaali on aikataulun mukaan kello 17.15.

Haapaveden Ampumaseuraa edustava 30-vuotias Marjut Heinonen ampuu ryhmässä kaksi. Sen ensimmäinen kierros on kello 8, toinen kierros kello 11 ja kolmas kierros kello 14. Heinosen kanssa samassa ryhmässä ampuvat Slovakian Andrea Stranovska, Ison-Britannian Elena Little, Australian Cherie Ryan, Italian Katiuscia Spada ja Romanian Lucia Mihalache.

Tulokset päivittyvät heti erien päättymisen jälkeen osoitteessa www.issf.tv.

Naisten skeetissä on MM-mitalien lisäksi jaossa yksi maapaikka 2008 olympialaisiin Pekingiin. Heinonen on jo ampunut Suomelle olympiapaikan.