Nummela ja Kirvesmäki aloittavat kaksipäiväisen miesten trapin
4.9.2007 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Petri Nummela ja Janne Kirvesmäki aloittavat kaksipäiväisen miesten trapin haulikkolajien MM-kilpailussa keskiviikkona 5. syyskuuta Kyproksen Nikosiassa. Miehet ampuvat keskiviikkona kolme sarjaa ja torstaina kaksi.

Lahden Ampumaseuraa edustava 36-vuotias Petri Nummela ampuu ensimmäisen sarjansa kello 9.25, toisen kello 12.20 ja kolmannen kello 14.50. Karstulan Seudun Metsästys- ja ampumaseuran Janne Kirvesmäki paukuttaa kiekkoja rikki kello 10.40, 13.35 ja 16.05 alkaen. Miehet ampuvat trapia neljällä radalla ja jokaisella on seema 8.

Tulokset päivittyvät heti sarjojen päätyttyä osoitteeseen www.issf.tv.

Nummela ampuu torstain sarjansa kello 8.30 ja 11.30 alkaen. Kirvesmäki aloittaa kello 9.50 ja 12.45. Kuuden parhaan ampujan finaali on torstaina kello 15.45.

Nummelan kanssa ryhmässä 12 ampuvat Perun Francisco Boza, Viron Urmas Saaliste, Japanin Hiroshi Susuki, Syyrian Salah Al Khatib ja Intian Manavijt Sandhu. Kirvesmäen kanssa ryhmässä 24 kilpailevat San Marinon Francesco Amici, Ison-Britannian Aaron Heading, Libanonin Joseph Ishaya Hanna ja Itävallan Phillipp Hofbauer.

Miehet ampuvat trapissa MM-mitalien lisäksi myös yhdestä maapaikasta 2008 olympialaisiin Pekingiin.