Peltonen ja Pietarila ampuvat poikien skeetin ensimmäisen päivän
4.9.2007 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Miikka Peltonen ja Vesa Pietarila ampuvat poikien skeetin ensimmäisen päivän haulikkolajien MM-kilpailussa Kyproksen Nikosiassa keskiviikkona 5. syyskuuta. Peltonen ampuu ensimmäisen eränsä kello 9.30 ja Pietarila kello 10.00 alkaen.

Anttilan Erämiehiä edustava 20-vuotias Miikka Peltonen ampuu toisen eränsä kello 12.30 ja Lounais-Hämeen Ampujia edustava 18-vuotias Vesa Pietarila kello 13.00. Pojat ampuvat keskiviikkona vain kaksi sarjaa. Kolmas, neljäs ja viides sarja on torstaina. Silloin Pietarila ampuu kello 10, 11.30 ja 13.30. Peltosen ryhmä aloittaa kello 10.30, 12 ja 14.

Tulokset päivittyvät heti erien jälkeen osoitteeseen www.issf.tv.

Peltosen kanssa ryhmässä numero 15 kilpailevat Italian Andrea Sacchetti, Norjan Viktor Halle, Kreikan Andrianopoulos, Valko-Venäjän Alaik Tortsikau ja Turkin Serhat Ozkan.

Pietarilan kanssa ryhmässä numero 12 ampuvat Ruotsin Stefan Nilsson, Italian Giancarlo Tazza, Kreikan Andrianopoulos, Kyproksen George Kazakos ja Slovakian Michal Gasparik.