Marjut Heinonen aloitti hienosti: 24 kiekkoa
5.9.2007 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Marjut Heinonen aloitti hienosti ampumalla 24 kiekkoa naisten skeetissä aamun ensimmäisessä erässä haulikkolajien MM-kilpailussa Kyproksen Nikosiassa keskiviikkona 5. syyskuuta. Ensimmäisen kierroksen jälkeen hän on jaetulla kuudella sijalla.

Haapaveden Ampumaseuraa edustava 30-vuotias Marjut Heinonen ampuu ryhmässä kaksi ja oli sen paras. Heinosen kanssa samassa ryhmässä ampuvat Slovakian Andrea Stranovska (21 kiekkoa ensimmäisellä kierroksella), Ison-Britannian Elena Little (22), Australian Cherie Ryan (23), Italian Katiuscia Spada (22) ja Romanian Lucia Mihalache (23). Ryhmän toinen kierros on kello 11 ja kolmas kierros kello 14.

Naisten skeetissä on MM-mitalien lisäksi jaossa yksi maapaikka 2008 olympialaisiin Pekingiin. Heinonen on jo ampunut Suomelle olympiapaikan.

Haulikkolajien MM-kilpailu, Kypros, Nikosia, 3.-9.9.2007.

Skeet, naiset, 25/75 kiekkoa (tilanne 1. kierroksen jälkeen): 1) Chiara Cainero Italia, Diana Igaly Unkari, Christine Brinker Saksa, Natalia Rahman Australia, Shan Zang Kiina 25, 6) Marjut Heinonen Suomi, Xiumin Yu Kiina, Natalija Kotljarova Ukraina 24, Sutiya Jiewchaloemmit Thaimaa, Svetlana Demina Venäjä, Haley Dunn USA, K Freeman Iso-Britannia 24.

Kilpailuun osallistuu 46 ampujaa.