Marjut Heinonen ampui 22 kiekkoa toisella sarjallaan
5.9.2007 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Marjut Heinonen ampui 22 kiekkoa toisella sarjallaan naisten skeetissä haulikkolajien MM-kilpailussa Kyproksen Nikosiassa keskiviikkona 5. syyskuuta. Kahden kierroksen jälkeen hänen tuloksensa on 46 kiekkoa. Viisi naista paukutti ensimmäisellä kierroksella täydet 25 kiekkoa.

Haapaveden Ampumaseuraa edustava 30-vuotias Marjut Heinonen pummasi toisella kierroksella kolmospaikan tuplan B-kiekon, nelospaikan toisen tuplan A-kiekon sekä vitospaikan tuplan B-kiekon. Heinosen kanssa samassa ryhmässä ampuvat Slovakian Andrea Stranovska (21 kiekkoa ensimmäisellä kierroksella), Ison-Britannian Elena Little (22), Australian Cherie Ryan (23), Italian Katiuscia Spada (22) ja Romanian Lucia Mihalache (23). Ryhmän kolmas kierros on kello 14.

Naisten skeetissä on MM-mitalien lisäksi jaossa yksi maapaikka 2008 olympialaisiin Pekingiin. Heinonen on jo ampunut Suomelle olympiapaikan.