Nummela 22 kiekkoa toisella sarjallaan
5.9.2007 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Petri Nummela ampui 22 kiekkoa toisella sarjallaan haulikkolajien MM-kilpailussa keskiviikkona 5. syyskuuta Kyproksen Nikosiassa. Kahden sarjan jälkeen Nummelan tulos on 46 (24+22) kiekkoa. Miehet ampuvat keskiviikkona kolme sarjaa ja torstaina kaksi. 146 ampujasta peräti 21 paukutti täyden sarjan ensimmäisellä kierroksella. Kun 90 kilpailijaa on ampunut toisen kierroksen, neljä on paukuttanut täydet 50 kiekkoa.

Lahden Ampumaseuraa edustava 36-vuotias Petri Nummela toisella kierroksella kolmannen kiekkonsa (nelospaikka), 11. kiekkonsa (kakkospaikka) ja 15. kiekkonsa (ykköspaikka). Nummela ampuu kolmannen sarjansa aikataulun mukaan kello 14.50.

Miehet ampuvat trapia neljällä radalla ja jokaisella on seema 8. Tulokset päivittyvät osoitteeseen www.issf.tv.

Nummelan kanssa ryhmässä 12 ampuvat Perun Francisco Boza, Viron Urmas Saaliste, Japanin Hiroshi Susuki, Syyrian Salah Al Khatib ja Intian Manavijt Sandhu. Kirvesmäen kanssa ryhmässä 24 kilpailevat San Marinon Francesco Amici, Ison-Britannian Aaron Heading, Libanonin Joseph Ishaya Hanna ja Itävallan Phillipp Hofbauer.

Miehet ampuvat trapissa MM-mitalien lisäksi myös yhdestä maapaikasta 2008 olympialaisiin Pekingiin.