Nummela 24 kiekkoa, Kirvesmäki 23 kiekkoa
5.9.2007 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Petri Nummela aloitti hyvin kaksipäiväisen miesten trapin rikkomalla 24 kiekkoa haulikkolajien MM-kilpailussa keskiviikkona 5. syyskuuta Kyproksen Nikosiassa. Janne Kirvesmäki rikkoi 23 kiekkoa ensimmäisellä sarjallaan. Miehet ampuvat keskiviikkona kolme sarjaa ja torstaina kaksi. 146 ampujasta peräti 21 paukutti täyden sarjan ensimmäisellä kierroksella.

Lahden Ampumaseuraa edustava 36-vuotias Petri Nummela pummasi neljännen kiekkonsa, jonka hän ampui vitospaikalta. Nummela ampuu toisen sarjansa kello 12.20 ja kolmannen kello 14.50.

Karstulan Seudun Metsästys- ja ampumaseuran Janne Kirvesmäki pummasi 15. kiekkonsa kolmospaikalta ja 23. kiekkonsa ykköspaikalta. Kirvesmäki ampuu seuraavan kerran kello 13.35 ja 16.05 alkaen.

Miehet ampuvat trapia neljällä radalla ja jokaisella on seema 8. Tulokset päivittyvät osoitteeseen www.issf.tv.

Nummelan kanssa ryhmässä 12 ampuvat Perun Francisco Boza, Viron Urmas Saaliste, Japanin Hiroshi Susuki, Syyrian Salah Al Khatib ja Intian Manavijt Sandhu. Kirvesmäen kanssa ryhmässä 24 kilpailevat San Marinon Francesco Amici, Ison-Britannian Aaron Heading, Libanonin Joseph Ishaya Hanna ja Itävallan Phillipp Hofbauer.

Miehet ampuvat trapissa MM-mitalien lisäksi myös yhdestä maapaikasta 2008 olympialaisiin Pekingiin.

Haulikkolajien MM-kilpailu, Kypros, Nikosia, 3.-9.9.2007.

Trap, miehet, 25/125 kiekkoa (tilanne 1. kierroksen jälkeen):

1) Ricardo Colaco Portugali, Michael Diamond Australia, Massimo Fabbrizi Italia, Lino Galea Malta, Pavel Gurkin Venäjä, Henrik Jörgensen Tanska, Jiri Liptak Tshekki, Andreas Scherhaufer Itävalta, Erik Varga Slovakia, Curtis Wennenerg Kanada, Brian Wistrand Uusi-Seelanti, Aleksei Alipov Venäjä, Hamad Alkenidi Yhdistyneet Arabiemiraatit, Mario Filipovic Slovakia, Erminio Frasca Italia, Antonio Glasnovic Kroatia, Alfons Granados Espanja, David KosteleckyTshekki, Christophe Martin Belgia, Okhotsky Ukraina, Giovanni Pellielo Italia,

22) Petri Nummela Suomi 24,

…55) Janne Kirvesmäki Suomi 23.

Kilpailuun osallistuu 146 ampujaa.