Nummela aloitti hyvin miesten trapin: 24 kiekkoa
5.9.2007 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Petri Nummela aloitti hyvin kaksipäiväisen miesten trapin rikkomalla 24 kiekkoa haulikkolajien MM-kilpailussa keskiviikkona 5. syyskuuta Kyproksen Nikosiassa. Miehet ampuvat keskiviikkona kolme sarjaa ja torstaina kaksi. Kun 146 ampujasta puolet on ampunut ensimmäisen kierroksen, 11 on paukuttanut rikki täydet 25 kiekkoa.

Lahden Ampumaseuraa edustava 36-vuotias Petri Nummela pummasi neljännen kiekkonsa, jonak hän ampui vitospaikalta. Nummela ampuu toisen sarjansa kello 12.20 ja kolmannen kello 14.50. Karstulan Seudun Metsästys- ja ampumaseuran Janne Kirvesmäki paukuttaa kiekkoja rikki kello 10.40, 13.35 ja 16.05 alkaen. Miehet ampuvat trapia neljällä radalla ja jokaisella on seema 8.

Tulokset päivittyvät osoitteeseen www.issf.tv.

Nummelan kanssa ryhmässä 12 ampuvat Perun Francisco Boza, Viron Urmas Saaliste, Japanin Hiroshi Susuki, Syyrian Salah Al Khatib ja Intian Manavijt Sandhu. Kirvesmäen kanssa ryhmässä 24 kilpailevat San Marinon Francesco Amici, Ison-Britannian Aaron Heading, Libanonin Joseph Ishaya Hanna ja Itävallan Phillipp Hofbauer.

Miehet ampuvat trapissa MM-mitalien lisäksi myös yhdestä maapaikasta 2008 olympialaisiin Pekingiin.