Metsästysmuseo etsii tietoja historiallisista ampumaurheilun valokuvista
29.9.2007 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Metsästysmuseo etsii tietoja arkistossaan olevista historiallisista ampumaurheilun valokuvista, jotka on kuvattu todennäköisesti 1930-1940-luvuilla. Kuvat on löydetty Museokatu 3:n vintiltä Helsingistä.

– Meillä on neljä kuvakansiota, jotka meille on toimittanut Petrus Busscher. Hänellä on ollut Ab Artegrafica Oy –niminen taidelasiin erikoistunut liike Helsingissä Museokatu 3:ssa ja hän on löytänyt kuvakansiot talon vintiltä, kertoo Metsästysmuseon museonjohtaja Anne Uotila-Laine.

– Kaikki kuvat ovat korkeatasoisia ammattilaisen ottamia. Osa on kuvattu kotimaassa ja osa ulkomailla. Henkilökuvia on hyvin paljon ja vain harvassa kuvassa on tietoja.

Ohessa on neljä kuvaa, joissa on joitakin tietoja. Jos sinä tiedät kuvista tai jopa kuvaajasta, ota yhteyttä museonjohtaja Anne Uotila-Laineeseen, anne.uotila-laine@metsastysmuseo.fi tai (019) 722 168.