Lounais-Suomen alue järjestää kilpailumatkan Sävsjöhön tammikuussa 2008
15.10.2007 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Lounais-Suomen alue on järjestämässä toisen kerran kilpailumatkaa Swedish Cupiin Sävsjöhön. Kilpailupäivät ovat 2. – 5.1.2008.

Alustavan suunnitelman mukaan matkaan lähdettäisiin Turusta 1.1. aamulla tai illalla ja paluu Turkuun on 6.1 illalla tai 7.1 aamulla. Tässä vaiheessa on mahdollista, että bussi lähtee Turkuun myöhemmin ilmoitetusta paikasta ja kokoaa reitin varrelta matkustajia mukaan erikseen laaditun aikataulun mukaisesti.

Matkan hinta riippuu majoituskategoriasta. Alustava hinta-arvio on 200–400 €.

Sävsjöstä on kahdesta majoituspaikasta ennakkovarattu majoitukset. Majoituspaikat pyytävät varmistukset marraskuun alkuun mennessä. Tästä syystä sitovat ilmoittautumiset Jarmo Engblomille puh. 0400 726 327 tai s-postilla jarmo.engblom@pp1.inet.fi lokakuun 30. päivään mennessä.

Majoituspaikoissa on sänkypaikkoja retkeilymaja-tasoisissa 2-3 henkilön huoneissa yhteensä 30. Lisäksi molemmat paikat pystyvät järjestämään edullisen yhteismajoituksen lattialla ilmapatjan päällä, toinen viisi paikkaa ja toinen kymmenkunta paikkaa.

Toisen retkeilymajan vieressä on hotelli ja sieltä on varattu kolme 2 hengen huonetta.

Lounais-Suomen alue
Jarmo Engblom