Kivääriampujat valittu nuorten Viro-maaotteluun
2.12.2007 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Suomen Ampumaurheiluliitto on valinnut kivääriampujat nuorten Viro-Suomi-maaotteluun, joka ammutaan 19.-20.1.2008 Virossa. Poikien maaottelussa Suomea edustavat Kankaanpään Ampujien Juho Kurki, Jalasjärven Ampujien Juha Soini ja Rauman Seudun Urheiluampujien Henri Törmälä. Tyttöjen maaotteluun on valittu Pieksämäen Seudun Ampujien Pauliina Frilander, Rauman Seudun Urheiluampujien Tiia Törmälä ja Turun Seudun Ampujien Jamine Uuttu. Varaedustajat ovat Kankaanpään Ampujien Paula Peltoniemi ja Kankaanpään Ampujien Sami Korpela.

Kivääriampujat kilpailivat kaksipäiväisen maaottelukatsastuksensa Turun Kupittaalla 1.-2. joulukuuta. Pistooliampujien kaksipäiväinen maaottelukatsastus on ensi viikonloppuna 8.-9. joulukuuta Turun Kupittaalla.