Tiia Törmälä ampui ilmakiväärillä nuorten SE-tulokseksi 399 pistettä
3.1.2008 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Tiia Törmälä ampui ilmakiväärillä uuden tyttöjen SE-tuloksen 399 (100, 100, 100, 99) pistettä Swedish Cupin avauskilpailussa Sävsjössä Ruotsissa 3. tammikuuta. Tyttöjen sarjan finaali alkaa kello 18.30 Suomen aikaa.

Rauman Seudun Urheiluampujia edustava 17-vuotias Tiia Törmälä ampui vakuuttavasti peruskilpailun 33 laukausta. Sen jälkeen 34:s laukaus lipsahti 9,6:een kello kolmeen ja seuraava laukaus oli 10,1 kello yhdeksään. Epävarma vaihe kesti yhteensä viisi laukausta, kun seuraavat osumat olivat 10,1, 10,2 ja 10,0. 40 laukauksen peruskilpailun kaksi viimeistä laukausta olivat 10,3 ja 10,4.

– Kisa meni niin kuin odotinkin. Harjoitukset menivät eilen hyvin ja myös viimeistelyharjoitukset kotona sujuivat hyvin, vaikka olin flunssassa. Tiesin, että kun paranen, niin kunto on kohdillaan, Tiia Törmälä totesi peruskilpailun jälkeen aloittaessaan valmistautumisen finaaliin. Tytöt ampuvat finaalin kello 18.30 alkaen Suomen aikaa.

– Tätä tulosta olen jo odottanut, kun harjoitukset ovat tämän kauden menneet niin hyvin. Nythän se sitten tuli siinä kisassa, johon ensimmäisen kerran tälle kaudelle herkistelin kunnolla.

Swedish Cupin reaaliaikainen tulosseuranta löytyy osoitteesta www.swedishcup.nu.