Lounais-Suomen alueelle lopulta 8 mestaruuta!
16.3.2008 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Alueen ampujat jatkoivat hyviä otteitaan tänään päättyneissä ilma-aseiden SM-kilpailuissa. Mestaruuden saavuttivat RSA:n Tiia Törmälä ilmakiväärin N20-sarjassa ja KoE:n Marika Salminen naisten sarjassa riistamaalin sekajuokuissa.

Muita mitalisteja tältä päivältä löytyy 5. Hopealle ampuivat Paula Peltoniemi KaA ilmakiväärin N20-sarjassa, Juho Kurki KaA ilmakiväärin Y17-sarjassa ja Kaarlo Saarento TSA riistamaalin sekajuoksuissa sarjassa Y17. Pronssille sijoittuivat Henri Törmälä RSA ilmakiväärin Y17-sarjassa ja Jyrki Lehtonen TSA riistamaalin sekajuoksujen yleisessä sarjassa.

Kymmenen parhaan joukkoon omissa sarjoissaan ampuivat Elias Ruutti TSA, Sami Korpela KaA, Petri Esala KaA, Andreas Virtanen ÅSSF, Lasse Kuusisto KaA, Vili Ala-Tuuhonen TSA sekä Jani Sokura KaA.

Onnittelut kaikille hyvistä suorituksista!

Kaikki tulokset ovat luettavissa www.ampumaurheiluliitto.fi/kilpailu/tulokset/sm-kilpailut