Harrastemanagerikoulutuksen suoritti 11 ampumaurheilun nuorisotoimijaa
29.3.2008 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Nuorisotoiminnan Avaintoimijapäivien yhteydessä Vierumäellä perjantaina 28.3. järjestettyyn harrastemanagerikoulutukseen osallistui 11 aktiivista nuorisotoimijaa. Kouluttajana toiminut Sonja Stenman kehui ampumaurheilun ryhmää avoimeksi ja ideariikkaaksi.

Ryhmä pohti Stenmanin johdolla nuorten harrasteurheilua ja nuorten oman aktiivisuuden tukemista sekä nuorten omien toiveiden toteuttamista. Lisäksi ideoitiin ja suunniteltiin oman seuran toimintaa.

Harrastemanagerikoulutuksia järjestävät Nuoren Suomen ohjaistamina SLU-alueet kautta maan; näissä koulutuksissa on mukana eri lajien ihmisiä. Tämän lisäksi lajiliitot voivat halutessaan tilata oman lajin seuratoimijoille oman koulutuksen, kuten Vierumäen koulutuksen kohdalla toimittiin.

Ampumaurheilun uudet harrastemanagerit: Toni Matilainen (PiekSA), Heikki Pääkkönen (KAMS), Pekka Rissanen (SiUra), Niko Matilainen (PiekSA), Teuvo Ryynänen (SiUra), Anne Jompero (TSA), Seija Ahomäki, Sari Riutta (HSA), Reijo Kangas (SodA), Anu Finsk (HlAS) ja Esa Manninen (HlAS).

Lue lisää harrastemanageritoiminansta