Kaksoistrapin EM-katsastuksen ryhmät arvottu, paikkoja vielä tarjolla Orimattilan radalle
7.5.2008 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

– Lauantaina kilpailtavan kaksoistrapin EM-katsastuksen ryhmät on arvottu. Ampujat on jaettu neljään ryhmään. Ryhmissä on vielä tilaa jälki-ilmoittautuville, toteaa Orimattilan Seudun Urheiluampujien Marja Maunula, joka toimii kaksoistrapin EM-katsastuksen kilpailunjohtajana. Kaksoistrapin Y- ja Y20-sarjojen EM-katsastus alkaa Orimattilan Salolan ampumaurheilukeskuksessa lauantaina 10.5. kello 10.

– Katsastus ammutaan ykkösradalla, jossa on Mattarellin heittimet. Jokaisella kierroksella on eri seema, mutta seemojen järjestystä ei ole vielä arvottu, Marja Maunula kertoo.

– Harjoittelemaan pääsee ainakin perjantaina kello 15.15 alkaen kello 18 asti.

10.5. Orimattilassa kilpailtavan kaksoistrapin EM-katsastuksen ryhmät:

1. ryhmä: Joni Niemonen KannA Y20-sarja, Mika Bister K-64 Y20-sarja, Jaakko Seppä RMY Y20-sarja ja Juho-Pekka Maunula OSU Y20-sarja.

2. ryhmä: Pekka Boren RMY Y-sarja, Timi Hietala OSU Y20-sarja, Mikko Manninen RMY Y20-sarja ja Juha Perttola OSU Y20-sarja.

3. ryhmä: Niko Hyvärinen OSU Y-sarja, Sami Ritsilä RUMA Y-sarja, Ville Sonninen SiUra Y-sarja, Jussi Anttonen OSU Y-sarja ja Simo Köylinen OSU Y-sarja.

4. ryhmä: Jari Niemonen KannA Y-sarja, Teemu Jutila RMY Y20-sarja, Henry Romppanen OSU Y20-sarja ja Jaana Backlund OSU Y-sarja.